Do Your Data Recovery Enterprise for Mac

Do Your Data Recovery Enterprise for Mac 7.5

Опис

Do Your Data Recovery Enterprise за Mac е моќен софтвер за обновување податоци дизајниран специјално за корисници на ниво на претпријатие и деловни корисници. Обезбедува безбедно и сигурно решение за враќање на изгубените или избришани датотеки од Mac машини или уреди за складирање поради различни причини како што се случајно бришење, форматирање, пад на ОС, прекин на струја, вирусна инфекција итн.

Со својата напредна технологија за скенирање и кориснички интерфејс, Do Your Data Recovery for Mac Technician може брзо да го скенира вашиот диск или уред за да пронајде избришани или неодамна изгубени датотеки за кратко време. Обично потребни се само неколку минути за да се заврши процесот на брзо скенирање. Затоа, силно препорачуваме да го пробате прво во повеќето ситуации со губење податоци.

Ако не можете да го најдете она што го сакате со опцијата за брзо скенирање, не грижете се! Можете да кликнете на „Напредно враќање“ за да извршите длабоко скенирање на вашиот диск или уред користејќи напредна технологија за скенирање. Оваа функција ќе потрае повеќе време, но ќе најде многу повеќе изгубени датотеки додека врши скенирање сектор по сектор.

Do Your Data Recovery Enterprise за Mac поддржува различни типови на Mac и уреди како MacBook Pro/Air/Pro Retina/iMac/Mac Mini/Mac Pro/USB диск/мемориска картичка/SD-картичка/дигитална камера. Можете да вратите секаков вид датотека како што се фотографии, документи (Word/PDF/PPT), архиви (ZIP/RAR), видеа (MP4/MOV/AVI), аудио (MP3/WAV/AIFF).

Кодот за лиценца обезбеден од Do Your Data Recovery Enterprise за Mac може повторно да се употребува на различни Mac, што го прави идеален избор за давателите на услуги кои треба да ги обноват податоците од машините на повеќе клиенти без да купуваат посебни лиценци секој пат.

Покрај тоа, овој софтвер е многу лесен за користење со својот интуитивен интерфејс кој не бара никакви технички вештини. Едноставно стартувајте ја програмата и следете ги упатствата чекор-по-чекор дадени на екранот.

Do Your Data Recovery Enterprise за Mac е 100% безбеден и безбеден без ризик од дополнително оштетување на вашите податоци за време на процесот на обновување. Компатибилен е и со macOS 10.15 Catalina и претходните верзии, вклучувајќи macOS High Sierra/Sierra/El Capitan/Yosemite/Mavericks/Mountain Lion/Lion/Snow Leopard.

Како заклучок, ако барате ефикасно, но сигурно решение за враќање на изгубените или избришаните датотеки од вашиот Mac машина или уред за складирање, тогаш не гледајте подалеку од Do Your Data Recovery Enterprise for Mac Technician! Со своите моќни карактеристики и интерфејсот за лесно користење, заедно со неговата компатибилност низ повеќе верзии на macOS, го прават идеален избор не само за ИТ администраторите, туку и за компаниите на кои им треба брзо враќање на нивните податоци!

Целосни спецификации
Издавач DoYourData
Страница на издавачи http://www.doyourdata.com
Датум на издавање 2020-02-16
Датум на додавање 2020-02-16
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Управување со датотеки
Верзија 7.5
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 66

Comments:

Најпопуларни