Seance for Mac

Seance for Mac 3.0.1922

Опис

Seance за Mac е моќен видео софтвер кој ви овозможува лесно и ефикасно да ракувате со Phantom Camera или Cinestation. Со интуитивен интерфејс, овој софтвер го олеснува управувањето со вашите Cine-датотеки и гледањето што се случува на прв поглед, дури и од далечина.

Една од најистакнатите карактеристики на Seance е неговата употреба на забрзана графика со графички процесор. Оваа технологија овозможува побрзо време на обработка и помазна репродукција, што ја олеснува работата со снимки со висока резолуција. Дополнително, Seance ја користи функционалноста Drag & Drop низ целата апликација, овозможувајќи ви лесно да преместувате датотеки помеѓу различни делови од вашиот проект.

Друга клучна карактеристика на Seance се неговите способности за повеќекратна обработка. Ова значи дека софтверот може да се справи со повеќе задачи истовремено, овозможувајќи ви да работите на повеќе проекти одеднаш без да ги жртвувате перформансите или брзината.

Seance вклучува и напредни алатки за оценување на боите кои ви овозможуваат прецизно да ги прилагодите вашите снимки. Со поддршка за популарни формати за оценување на бои како LUT и CDL, овој софтвер ви дава целосна контрола врз изгледот и чувството на вашиот финален производ.

Покрај овие карактеристики, Seance нуди и робусни алатки за уредување на аудио кои ви овозможуваат да ги приспособувате нивоата, да додавате ефекти и беспрекорно да ги мешате песните. Без разлика дали работите на краток филм или долгометражна играна продукција, Seance има сè што ви треба за брзо и ефикасно создавање видеа со професионален квалитет.

Генерално, ако барате моќна алатка за уредување видео што може лесно да се справи дури и со најсложените проекти, тогаш не гледајте подалеку од Seance за Mac. Со својот интуитивен интерфејс и напредните функции како што се GPU Accelerated Graphics и Multi Processing способностите, овој софтвер сигурно ќе стане суштински дел од алатката на секој режисер.

Целосни спецификации
Издавач Glue Tools
Страница на издавачи http://www.gluetools.com
Датум на издавање 2020-02-17
Датум на додавање 2020-02-17
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за снимање видео
Верзија 3.0.1922
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 55

Comments:

Најпопуларни