SimLab 3D PDF Exporter from SketchUp for Mac

SimLab 3D PDF Exporter from SketchUp for Mac 10.0

Mac / Simulation Lab Software / 1265 / Целосни спецификации
Опис

SimLab 3D PDF Exporter од SketchUp за Mac е моќен и лесен за користење приклучок кој ви овозможува да ги споделувате вашите SketchUp модели како 3D PDF-датотеки. Со овој софтвер, можете лесно да креирате висококвалитетни 3D PDF-датотеки кои се читливи од бесплатниот и популарен Adobe Acrobat Reader.

Овој софтвер е дизајниран специјално за графички дизајнери кои користат SketchUp на нивните Mac компјутери. Беспрекорно се интегрира со околината на Google SketchUp, што го прави лесен за користење и многу ефикасен.

Една од клучните карактеристики на SimLab 3D PDF Exporter од SketchUp за Mac е неговата способност да додава текст за заглавие и подножје на генерираните 3D PDF-датотеки. Оваа функција ви овозможува да ги приспособите вашите документи со важни информации како што се името на проектот, датумот, името на авторот и друго.

Покрај неговите опции за прилагодување, овој софтвер нуди и низа други корисни функции. На пример, поддржува и статични и анимирани модели во вашите извезени 3D PDF-датотеки. Можете исто така да изберете помеѓу различни нивоа на компресија во зависност од вашите потреби.

Друга одлична карактеристика на SimLab 3D PDF Exporter од SketchUp за Mac е неговата поддршка за текстури и материјали во вашите извезени модели. Ова значи дека можете да креирате многу реалистични претстави на вашите дизајни кои точно го одразуваат нивниот изглед во реалниот живот.

Севкупно, SimLab 3D PDF Exporter од SketchUp за Mac е одлична алатка за секој што сака да ги сподели своите дизајни со други во формат што лесно се чита. Неговиот интуитивен интерфејс го прави доволно едноставен дури и за почетници, а сепак нуди напредни функции кои ќе ги задоволат дури и најпребирливите корисници.

Клучни карактеристики:

- Лесен за користење приклучок

- Добро се интегрира со околината на Google Sketchup

- Додадете текст за заглавие и подножје

- Поддржува и статични и анимирани модели

- Изберете помеѓу различни нивоа на компресија

- Поддржува текстури и материјали

Системски барања:

За да го стартувате SimLab 3D PDF Exporter од Sketchup на Mac компјутер, ви треба:

- Компатибилна верзија на Google Sketchup (верзија 8 или понова)

- Компатибилна верзија на MacOS (верзија X или понова)

Заклучок:

Ако барате лесен начин да ги споделите вашите дизајни со други во професионален формат, тогаш не гледајте подалеку од SimLab 3D PDF Exporter од Sketchup! Со својот интуитивен интерфејс и моќни карактеристики како што се опциите за прилагодување на текстот за заглавие/футер или поддршка за текстури/материјали во извезените модели - овој приклучок има сè што им е потребно на графичките дизајнери кои сакаат висококвалитетни резултати без никаква мака!

Целосни спецификации
Издавач Simulation Lab Software
Страница на издавачи http://www.simlab-soft.com/Products.html
Датум на издавање 2020-02-17
Датум на додавање 2020-02-17
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија CAD софтвер
Верзија 10.0
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1265

Comments:

Најпопуларни