Icon Commander for Mac

Icon Commander for Mac 1.40

Опис

Icon Commander за Mac е моќен софтвер за подобрување на работната површина што ви овозможува да конвертирате слики од кој било формат во икони за Windows и Mac OS X. Со овој софтвер, можете лесно да најдете слики на Интернет и да ги претворите во икони за употреба на вашиот десктоп, во апликации и многу повеќе.

Една од истакнатите карактеристики на Icon Commander е неговата богата колекција на стилови на икони. Ова значи дека имате широк опсег на опции кога станува збор за прилагодување на вашите икони. Без разлика дали сакате нешто елегантно и модерно или нешто покласично и традиционално, Icon Commander ве опфати.

Друга одлична работа за Icon Commander е колку е лесно да се користи. Со само едно дејство, можете да креирате икони за Windows и Mac OS X со овој софтвер. Ова го прави идеален избор за секој кој сака да заштеди време додека сè уште создава икони со висок квалитет.

Покрај леснотијата на користење, Icon Commander поддржува и икони на Windows Vista со алфа канал, како и нови икони Leopard Mac OS X. Ова значи дека без разлика каков тип на компјутер или оперативен систем користите, овој софтвер ќе работи беспрекорно со вашето поставување.

Севкупно, ако барате моќна, но сепак корисничка алатка за подобрување на работната површина која ви овозможува брзо и лесно да креирате неверојатни сопствени икони, тогаш не гледајте подалеку од Icon Commander за Mac. Со својата богата колекција на стилови на икони и поддршка за иконите Windows Vista и Leopard Mac OS X, овој софтвер сигурно ќе ги задоволи сите ваши потреби кога станува збор за создавање убава приспособена графика на работната површина.

Целосни спецификации
Издавач Binerus
Страница на издавачи http://www.binerus.com
Датум на издавање 2010-04-16
Датум на додавање 2010-04-16
Категорија Подобрувања на работната површина
Под категорија Алатки за икони
Верзија 1.40
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.5 Intel, Mac OS X 10.6 Intel
Барања Mac OS X 10.4 - 10.6
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 475

Comments:

Најпопуларни