apulSoft apTrigga for Mac

apulSoft apTrigga for Mac 3.5.4

Опис

apulSoft apTrigga за Mac е моќен аудио приклучок кој ви овозможува да активирате моно и стерео примероци со анализа на аудио сигнали. Овој софтвер е дизајниран специјално за Mac OS X (VST/AU) и нуди латентност на активирањето на нула примероци, што го прави идеален избор за музичари, продуценти и дизајнери на звук кои бараат прецизност и точност во нивната работа.

Со apulSoft apTrigga, можете лесно да креирате динамични сигнали за активирање и графикони на настани со приспособливи поставки за динамика на врвот. Софтверот, исто така, поддржува неограничен број примероци по претходно поставено што може да се организираат и групираат со влечење и спуштање. Оваа функција го олеснува управувањето со вашите примероци и гарантира дека имате брз пристап до звуците што ви се потребни кога ви се потребни.

Делот за влезен филтер на apulSoft apTrigga содржи неограничени опсези на филтри, фреквентен анализатор и графикони за филтри. Овие алатки ви овозможуваат прецизно да го прилагодите звукот, истовремено обезбедувајќи дека вашиот излез е чист и без несакана бучава или изобличување.

Една од најистакнатите карактеристики на овој софтвер е неговата способност да снима примероци директно од аудио влезот. Ова значи дека можете да снимате звуци во реално време додека се случуваат, давајќи ви поголема флексибилност при креирање музика или дизајнирање звучни ефекти.

Уредникот за примероци во apulSoft apTrigga поддржува сечење и прилагодување на времето на избледување за да можете уште повеќе да ги приспособувате вашите звуци. Можете исто така да ги модулирате активираните примероци по ниво, висина или филтри со 4 полови за дополнителна длабочина и сложеност.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата поддршка за HiDPI (Retina) дисплеи со HiDPI хостови. Ова осигурува дека интерфејсот изгледа јасно и јасно на екраните со висока резолуција за да можете да работите удобно без да ги напрегате очите.

Генерално, ако барате моќен аудио приклучок за Mac OS X (VST/AU) кој нуди прецизни можности за активирање заедно со напредни опции за филтрирање, тогаш не гледајте подалеку од apulSoft apTrigga. Со својот интуитивен интерфејс, приспособливи поставки, неограничени можности за управување со примероци - сето тоа поткрепено со одлична поддршка од корисниците - овој софтвер има сè што е потребно за да ги подигне вашите проекти за музичка продукција или дизајн на звук на следното ниво!

Целосни спецификации
Издавач apulSoft
Страница на издавачи http://www.apulsoft.ch
Датум на издавање 2020-02-18
Датум на додавање 2020-02-18
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Аудио софтвер за производство и снимање
Верзија 3.5.4
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks A VST (mach-o) or AU host
Цена Update
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 623

Comments:

Најпопуларни