WebMarks for Mac

WebMarks for Mac 1.1

Mac / GoBlue Software / 183 / Целосни спецификации
Опис

WebMarks за Mac е моќен интернет софтвер кој ви овозможува да ги зачувате вашите омилени веб-локации и обележувачи на една погодна локација. Со овој софтвер, можете лесно да креирате обележувачи со влечење URL-адреси до лентата со мени или во прозорецот, што го олеснува следењето на сите ваши омилени сајтови.

Една од најдобрите карактеристики на WebMarks за Mac е неговата способност да работи од кој било прелистувач и која било апликација. Ова значи дека без разлика кој прелистувач или апликација користите, можете брзо и лесно да додавате нови обележувачи со само неколку кликања.

Друга одлична карактеристика на WebMarks за Mac е неговата способност да ги чува сите ваши обележувачи на едно место. Ова го олеснува наоѓањето на сајтовите што ви се потребни кога ви се потребни, без да барате низ повеќе прелистувачи или апликации.

Дополнително, WebMarks за Mac вклучува и моќна функција за пребарување која ви овозможува брзо да пронајдете специфични обележувачи врз основа на клучни зборови или фрази. Ова го олеснува лоцирањето на важни информации кога ви се најпотребни.

Една единствена карактеристика на WebMarks за Mac е неговата способност да прикажува прегледи на слики на сите ваши обележувачи. Ова го олеснува визуелното идентификување на секој обележувач и брзо наоѓање на страницата што ја барате.

Генерално, ако барате лесен за користење интернет софтвер кој ќе ви помогне да ги одржувате сите ваши омилени веб-локации организирани и достапни, тогаш WebMarks за Mac дефинитивно вреди да се провери!

Целосни спецификации
Издавач GoBlue Software
Страница на издавачи
Датум на издавање 2010-08-29
Датум на додавање 2010-07-31
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Менаџери на обележувачи
Верзија 1.1
Барања за ОС Mac OS X 10.5 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.5.6 Intel, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.5 Intel, Mac OS X 10.6 Intel
Барања Mac OS X 10.5 - 10.6
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 183

Comments:

Најпопуларни