Bingo Match for Mac

Bingo Match for Mac 1.4.0

Mac / Custom Solutions of Maryland / 121 / Целосни спецификации
Опис

Bingo Match for Mac е уникатна и возбудлива игра која е развиена за играчи кои претпочитаат да користат слики наместо броеви за да играат игра слична на бинго. Со 24 слики и имиња во секој сет на игри, Bingo Match нуди бескрајни часови забава и забава за играчи од сите возрасти.

Без разлика дали сакате да го поминете времето или сакате да ги предизвикате пријателите и семејството, Bingo Match е совршен избор. Играта доаѓа со две стандардни сетови за игри - Стандардно за возрасни и стандардно дете - но исто така можете да креирате свои сопствени комплети за игри со вашите омилени слики.

Дополнително, можете да креирате и ваши сопствени картички за игра, што ви дава уште поголема контрола врз искуството со играњето. Со толку многу достапни опции за прилагодување, Bingo Match навистина нуди нешто за секого.

Една од најдобрите работи за Bingo Match е неговата леснотија на користење. Интерфејсот е интуитивен и лесен за користење, што им олеснува на играчите почетници да започнат веднаш. И ако некогаш ви треба помош или имате прашања за тоа како да ја играте играта, има многу ресурси достапни на интернет.

Друга одлична карактеристика на Bingo Match е неговата достапност. Со само 10 $ shareware, оваа игра нуди неверојатна вредност во споредба со другите игри на пазарот денес. И ако сè уште не сте сигурни дали е вистинскиот за вас, нема потреба да се грижите - можете да го испробате демо-режимот десет минути со секое лансирање додека не се регистрирате.

Но, можеби најважно, она што го издвојува Bingo Match од другите игри во неговата категорија е неговиот фокус на користење слики наместо бројки. Овој уникатен пристап додава дополнителен слој на возбуда и предизвик со кој традиционалните бинго игри едноставно не можат да се совпаднат.

Генерално, ако барате забавен и привлечен начин да го поминете слободното време или сакате нов начин за поврзување со пријателите и семејството онлајн или офлајн - не гледајте подалеку од Bingo Match!

Целосни спецификации
Издавач Custom Solutions of Maryland
Страница на издавачи http://customsolutionsofmaryland.50megs.com
Датум на издавање 2015-10-13
Датум на додавање 2015-10-13
Категорија Игри
Под категорија Други игри
Верзија 1.4.0
Барања за ОС Mac OS X 10.11, Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 121

Comments:

Најпопуларни