Crayon Maestro for Mac

Crayon Maestro for Mac 1.0

Опис

Crayon Maestro за Mac - Креирајте цртежи со боички слични на животот

Дали сте уметник во потрага по дигитална алатка која може да ви помогне да креирате цртежи со боички кои личат на живот? Не гледајте подалеку од Crayon Maestro за Mac! Овој домашен софтвер обезбедува најсовремени алатки кои ќе ви помогнат да создадете прекрасни уметнички дела што изгледаат како да се направени со вистински боички.

Со три различни видови боички (суви, обични и мрсни) и обично пенкало, ги имате сите потребни алатки за да ја оживеете вашата уметничка визија. Без разлика дали создавате портрет или пејзаж, Crayon Maestro ви дава флексибилност и контрола за да ги направите вашите уметнички дела навистина уникатни.

Но, тоа не е сè - Crayon Maestro вклучува и алатка за размачкување, за да можете беспрекорно да ги комбинирате боите. И ако направите грешка, не грижете се - само користете ја алатката за враќање/повторување или гума за да ја поправите.

Crayon Maestro е дизајниран специјално за корисници на Mac, така што беспрекорно се интегрира со вашиот постоечки работен тек. Плус, неговиот интуитивен интерфејс го олеснува започнувањето веднаш - дури и ако никогаш порано не сте користеле софтвер за дигитална уметност.

Па зошто да чекаме? Преземете го Crayon Maestro денес и започнете да создавате прекрасни цртежи со боички на вашиот Mac!

Целосни спецификации
Издавач Norbyte
Страница на издавачи http://www.norbyte.com/
Датум на издавање 2011-12-02
Датум на додавање 2011-12-02
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Софтвер за деца и родители
Верзија 1.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 126

Comments:

Најпопуларни