CopyToy (Mac) for Mac

CopyToy (Mac) for Mac 10.1

Опис

CopyToy за Mac: Врвен софтвер за пренос на iPod

Дали сте уморни од рачно пренесување на вашата музика, видеа и плејлисти од вашиот iPod на вашиот компјутер или iTunes? Не гледајте подалеку од CopyToy за Mac - врвниот софтвер за пренос на iPod.

CopyToy е дизајниран да го олесни преносот на медиумски датотеки од вашиот iPod на вашиот компјутер или iTunes. Без разлика дали сте ги изгубиле сите медиумски датотеки поради украден компјутер или едноставно сакате да направите резервна копија од целата ваша музика и видеа, CopyToy ве покрива.

Со CopyToy, можете лесно да копирате музика, видеа, плејлисти и повеќе од iPod на компјутер и Mac. Ова значи дека дури и ако ги изгубите сите медиумски датотеки на вашиот компјутер, сè сепак ќе биде безбедно зачувано на вашиот iPod. И со само еден клик користејќи го интуитивниот интерфејс на CopyToy, можете да ја обновите целата ваша библиотека без да мора да ја преземате секоја песна поединечно.

Но, тоа не е сè - CopyToy исто така ви овозможува да копирате плејлисти од iPod директно во iTunes. Ова значи дека не само што сите песни ќе се пренесат беспрекорно, туку и ќе бидат организирани во нивните соодветни плејлисти.

Па зошто да изберете CopyToy пред другите опции за софтвер за пренос? За почеток, тој е неверојатно лесен за употреба со неговата едноставна функционалност за влечење и спуштање. Дополнително, поддржува повеќе формати на датотеки, вклучувајќи MP3 и MP4, така што нема потреба од дополнителен софтвер за конверзија.

И можеби најважно - тоа е доверливо. Со своите напредни алгоритми и вградена технологија за корекција на грешки, нема грижи за губење на какви било податоци за време на процесот на пренос.

Како заклучок - ако барате ефикасен начин за пренос на медиумски датотеки помеѓу уреди без никакви проблеми или главоболки, тогаш не гледајте подалеку од CopyToy за Mac. Навистина е конечното решение за секој што сака мир на умот кога станува збор за резервна копија на нивните вредни медиумски датотеки.

Целосни спецификации
Издавач CandySoft
Страница на издавачи http://www.candysoft.com
Датум на издавање 2014-01-29
Датум на додавање 2014-01-29
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија iPod Backup
Верзија 10.1
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.3, Macintosh, Mac OS X 10.4, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 6869

Comments:

Најпопуларни