Meet The Beetles for Mac

Meet The Beetles for Mac 1.0

Mac / Macoscope sp. z o.o. / 165 / Целосни спецификации
Опис

Meet The Beetles за Mac е забавна и зависна игра која ќе ве забавува со часови. Оваа игра е совршена за сите возрасти, со едноставна и интуитивна игра која секој може да ја земе и да ужива. Со прекрасна анимација и графика, Meet The Beetles сигурно ќе биде хит кај гејмерите од сите нивоа на вештини.

Во оваа игра, шест семејства на преслатки бубачки се изгубени и мора да го најдат патот дома. Ваша задача е да ги свртите во вистинската насока, кон лансирните рампи со слична боја. Но, бидете внимателни - не дозволувајте тие глупави Бубачки да налетаат еден на друг! Ќе треба да го победите часовникот ако сакате да успеете во оваа предизвикувачка игра со загатки.

Една од најдобрите работи за Meet The Beetles е неговата едноставност. Сè што треба да направите е да кликнете на Буба за да му дадете нежно вртење во вистинската насока. Лесно е да се подигне, но тешко да се спушти - штом ќе почнете да играте, нема да сакате да престанете!

Но, не се работи само за игра - Запознајте ги Бумбарите, исто така, има прекрасна анимација и графика кои ќе ве пренесат во свет исполнет со слатки мали бубачки. Секој тип Буба има свој уникатен изглед и личност, што го прави уште позабавно за играње.

И ако барате пријателска конкуренција, Meet The Beetles ве опфати и таму! Предизвикајте го вашиот најдобар резултат и натпреварувајте се против другите играчи на таблата со водачи. Погледнете како вашите вештини се натрупуваат наспроти другите ширум светот!

Севкупно, Meet The Beetles за Mac е одличен избор за секој кој сака игри со загатки или само сака нешто забавно и забавно да игра на својот компјутер или лаптоп. Со својата едноставна, но зависна игра, убава графика и конкурентен систем на табла на водачи, оваа игра има по нешто за секого!

Целосни спецификации
Издавач Macoscope sp. z o.o.
Страница на издавачи http://macoscope.net/en/iphone/nozbeapp
Датум на издавање 2011-12-16
Датум на додавање 2011-12-16
Категорија Игри
Под категорија Детски игри
Верзија 1.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена $2.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 165

Comments:

Најпопуларни