Auction Data Wizard for Mac

Auction Data Wizard for Mac 2.20.42.122

Mac / Imagoscape Enterprise / 309 / Целосни спецификации
Опис

Auction Data Wizard за Mac е моќна деловна софтверска алатка дизајнирана да им помогне на продавачите на аукции брзо и лесно да конвертираат различни датотеки со податоци за аукциите од различни онлајн пазари. Со поддршка за популарни платформи како AbeBooks, Alibris, Amazon, AtomicMall, CQout, Delcampe, eBay, eBid, Facebook Payvment Storefront, Google Base, iOffer, OZtion и огласи за тргување пост.

Овој софтвер е суштинска алатка за секој продавач на аукција што сака да го насочи својот работен тек и да заштеди време на рачно внесување податоци. Со Auction Data Wizard за Mac можете да ги увезувате вашите постоечки огласи од една платформа и да ги извезувате на друга со само неколку кликања на глувчето.

Една од клучните карактеристики на Auction Data Wizard е неговата способност да конвертира датотеки во формати кои се компатибилни со популарните програми за огласување на аукциите како Turbo Lister или Auctiva. Ова значи дека можете лесно да ги префрлите вашите огласи помеѓу различни платформи без да мора рачно повторно да ги внесувате сите информации за вашиот производ.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да ракува со големи количини на податоци. Без разлика дали имате стотици или илјадници огласи на повеќе платформи, Auction Data Wizard може лесно да се справи со сето тоа. Можете дури и да поставите автоматизирани процеси кои ќе работат во заднина додека се фокусирате на други задачи.

Волшебникот за податоци за аукција, исто така, вклучува голем број напредни функции што го прават неопходна алатка за сериозни продавачи на аукција. На пример, ви овозможува да ги филтрирате вашите податоци по категорија или клучен збор за да можете брзо да ги најдете ставките што ви се потребни. Можете исто така да го прилагодите вашиот излезен формат така што ќе одговара на барањата на секоја поединечна платформа.

Покрај неговите моќни способности за конверзија, Волшебникот за податоци за аукција вклучува и голем број алатки дизајнирани специјално за продавачите на eBay. На пример, ви овозможува да креирате сопствени шаблони за вашите огласи на eBay за да се издвојат од конкуренцијата. Можете исто така да го користите овој софтвер за да управувате со повратните информации и да ги следите перформансите на продажбата со текот на времето.

Севкупно, Auction Data Wizard е суштинска алатка за секој сериозен продавач на аукција што сака да го насочи својот работен тек и да заштеди време на рачно внесување податоци. Неговите моќни способности за конверзија во комбинација со напредните функции го прават единствено решение на денешниот конкурентен пазар. Па зошто да чекаме? Преземете го Волшебникот за податоци за аукција денес!

Целосни спецификации
Издавач Imagoscape Enterprise
Страница на издавачи http://auctiondatawizard.imagoscape.com
Датум на издавање 2017-12-26
Датум на додавање 2017-12-26
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Аукциски софтвер
Верзија 2.20.42.122
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 309

Comments:

Најпопуларни