Ziggy Putts for Mac

Ziggy Putts for Mac 1.0

Опис

Ziggy Putts за Mac - забавна авантуристичка игра за голф

Дали барате забавна и возбудлива игра за играње на вашиот Mac? Не гледајте подалеку од Зиги Патс! Оваа игра е совршена за секој кој сака голф, авантура и слатки животни. Во оваа игра, ќе му помогнете на ежот Зиги да се движи низ теренот за голф исполнет со пречки и предизвици.

Ziggy Putts е уникатен приказ на класичната игра на голф. Наместо да играте како човечки играч на голф, вие ќе ја преземете контролата над Зиги додека тој се обидува да ја стави својата топка во дупката пред луѓето да го направат тоа. На патот, ќе треба да избегнете секакви пречки што ви стојат на патот.

Една од најдобрите работи за Ziggy Putts е неговата едноставна, но заразна игра. Се движите со тркалање и скокање наоколу, земајќи ја целата храна за ежот на патот за подобар резултат. Исто така, ќе треба да ги избегнете другите жители што живеат таму додека користите платформи и клацкалки за да се транспортирате до недостапни делови од секое ниво.

Но, не се работи само за избегнување на пречките - има и скриени лостови кои може да се користат за отворање на вратите или возење чамци кои ќе ве одведат до оддалечените делови на секој остров. И не заборавајте за оние громогласни косилки! Тие секогаш возат наоколу избезумено обидувајќи се да скратат се што ќе им се најде на патот.

Графиките во Ziggy Putts се врвни благодарение на Unity engine технологијата која обезбедува богата цртана графика со живописни бои што го прави извонредно искуство од почеток до крај. Фанки музиката додава уште еден слој на уживање додека ја играте оваа забавна авантуристичка игра.

Со повеќе од 30 нивоа достапни во оваа игра, има многу содржини овде со часови и часови вредно за забава! Секое ниво претставува нови предизвици и пречки кои ќе ве држат ангажирани во текот на целото ваше искуство со игри.

Како заклучок, ако барате ново возбудливо искуство за играње на вашиот Mac компјутер, тогаш не гледајте подалеку од Ziggy Putts! Со својата уникатна механика за игра во комбинација со прекрасна графика и дизајн на звук го прави единствен меѓу другите игри денес!

Целосни спецификации
Издавач Macgamestore
Страница на издавачи http://www.macgamestore.com
Датум на издавање 2012-07-26
Датум на додавање 2012-07-26
Категорија Игри
Под категорија Детски игри
Верзија 1.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.5 Intel
Барања Mac OS X 10.5 or later Intel based Mac Graphics: ATI Radeon 9500 or better, NVIDIA GeForce FX 5900 or better, Intel GMA 950 or better Memory: 512 MB
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 53

Comments:

Најпопуларни