Amacsoft iPhone to Mac Transfer for Mac

Amacsoft iPhone to Mac Transfer for Mac 3.6.21

Опис

Amacsoft iPhone на Mac Transfer за Mac е моќен софтвер кој ви овозможува лесно и брзо да направите резервна копија од музиката, видеата, филмовите, фотографиите, подкастите и ТВ програмите на вашиот iPhone на вашиот Mac. Овој разновиден софтвер е дизајниран специјално за корисниците на iTunes и iPod кои сакаат полесен начин да ги префрлат своите датотеки од нивниот iPhone на нивниот Mac.

Со Amacsoft iPhone на Mac Transfer, можете лесно да ги префрлите сите ваши важни датотеки од вашиот iPhone на вашиот компјутер со само неколку кликања. Без разлика дали сакате да направите резервна копија од вашата музичка библиотека или да зачувате важни фотографии и видеа, овој софтвер има се што ви треба.

Една од клучните карактеристики на Amacsoft iPhone на Mac Transfer е неговата способност да пренесува датотеки во серија или врз основа на категории на датотеки. Ова значи дека можете брзо и лесно да изберете повеќе датотеки одеднаш и да ги префрлите сите во исто време. Можете исто така да изберете кои категории на датотеки сакате да ги префрлите (како музика или фотографии) за да се префрлаат само тие специфични датотеки.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да копира датотеки од вашиот iPhone директно во која било папка на вашиот компјутер. Ова значи дека не треба да се грижите за организирање на сите ваши датотеки во iTunes - едноставно копирајте ги директно во која било папка на вашиот компјутер.

Amacsoft iPhone на Mac Transfer исто така работи совршено со широк спектар на уреди на Apple, вклучувајќи iPad, iPad 2, iPhone 3G/3GS/4/4S/5/5C/5S/6/6 Plus/iPhone SE/iPhone 7/iPhone 7 Plus /iPhone 8/iPhone X/XR/XS/XS Max, iPod touch (1-6 генерација), iPod classic и повеќе.

Генерално, ако барате лесно за користење решение за правење резервни копии на сите важни податоци на вашиот уред на Apple, тогаш дефинитивно вреди да се размисли за апликацијата iPhone Transfer for Mac на Amacsoft. Со својот интуитивен интерфејс и моќните карактеристики го прави лесно преносот на податоци помеѓу уредите!

Целосни спецификации
Издавач Amacsoft
Страница на издавачи http://www.amacsoft.com/
Датум на издавање 2012-09-07
Датум на додавање 2012-09-07
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Друг софтвер iTunes & Ipod
Верзија 3.6.21
Барања за ОС Mac OS X 10.5 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.6 Intel, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Барања None
Цена $29.95
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 205

Comments:

Најпопуларни