GreenPois0n for Absinthe iOS 5.0.1 for Mac for Mac

GreenPois0n for Absinthe iOS 5.0.1 for Mac for Mac 0.4

Опис

GreenPois0n за Absinthe iOS 5.0.1 за Mac е моќна софтверска алатка која ви овозможува лесно да го џеилбрејкувате вашиот iPhone 4S и/или iPad 2. Овој софтвер од категоријата софтвер на iTunes и iPod е дизајниран да работи беспрекорно на Mac оперативните системи, што го прави совршен избор за ентузијастите на Apple кои сакаат да преземат целосна контрола над своите уреди.

Со GreenPois0n за Absinthe, можете да го отклучите целосниот потенцијал на вашиот iPhone или iPad со отстранување на ограничувањата наметнати од оперативниот систем iOS на Apple. Ова значи дека можете да инсталирате апликации од трети страни, да го приспособите изгледот и функционалноста на вашиот уред и да пристапите до функциите што претходно не беа достапни.

Една од истакнатите карактеристики на GreenPois0n за Absinthe е неговата едноставност. За разлика од другите алатки за џеилбрејк кои бараат сложени процедури и техничко знаење, овој софтвер може да се инсталира со само еден клик на копче! Едноставно отпакувајте ја датотеката и следете ги упатствата дадени за да започнете.

GreenPois0n за Absinthe ги поддржува сите уреди само Wi-Fi, GSM и CDMA кои работат со iOS 5.0 или која било верзија 4S од 5.0.1** на моделите iPhone 4s и iPad 2 соодветно.

Ако сакате да го направите џеилбрејкот на вашиот уред, но сте загрижени дека ќе го оштетите во процесот, бидете сигурни дека GreenPois0n за Absinthe е темелно тестиран од експерти во областа за да се обезбеди неговата безбедност и доверливост.

Па, зошто треба да размислите за користење на GreenPois0n за Absinthe? Еве само неколку причини:

- Отклучете нови функции: со џеилбрејк на вашиот уред со GreenPois0n за Absinthe, ќе можете да пристапите до новите функции што не се достапни на залихите iOS уреди.

- Приспособете го вашиот уред: со пристап до апликации и измени од трети страни, можете да приспособите сè, од распоредот на вашиот почетен екран до системските поставки.

- Подобрете ги перформансите: Jailbreaking-от може да помогне во подобрувањето на вкупните перформанси со отстранување на непотребните процеси во заднина.

- Ослободете простор за складирање: со отстранување на претходно инсталираните апликации што не може да се избришат на друг начин од залихите iOS уреди како што е апликацијата Stocks итн., корисниците ќе имаат повеќе простор за складирање на располагање на нивните iPhone/iPad

- Инсталирајте неподдржани апликации: некои апликации може да не се достапни преку App Store на Apple поради строгите упатства; сепак, тие сè уште можат да работат совршено кога се инсталирани преку Cydia (популарна алтернатива за продавница за апликации).

Генерално, ако сакате да преземете целосна контрола над вашиот iPhone или iPad без никакви ограничувања наметнати од оперативниот систем на Apple, тогаш не гледајте подалеку од GreenpoisOn For absinthE!

Целосни спецификации
Издавач Green Pois0n
Страница на издавачи http://greenpois0n.com
Датум на издавање 2012-09-11
Датум на додавање 2012-09-11
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Друг софтвер iTunes & Ipod
Верзија 0.4
Барања за ОС Mac OS X 10.5 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.5 Intel, Mac OS X 10.6 Intel
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 2725

Comments:

Најпопуларни