Quadose for Mac

Quadose for Mac 1.2.2

Mac / Side Tree Software / 167 / Целосни спецификации
Опис

Quadose за Mac - игра на парчиња што паѓаат

Дали барате забавна и предизвикувачка игра за играње на вашиот Mac? Не гледајте подалеку од Quadose (порано позната како Tribbi), игра со парчиња што паѓаат што ќе ве забавува со часови. Со својата единствена механика на игра, детална статистика за највисоки резултати и просторни звучни ефекти, Quadose е совршен избор за гејмерите од сите нивоа на вештини.

Механика на игра

Во неговото јадро, Quadose е игра на паѓање фигури кои се играат против два ѕида на таблата. Како што напредувате низ нивоата, новите парчиња се отклучуваат и темпото на игра се зголемува. Кога се бришат редовите, таблата се ротира за 90 степени, додавајќи дополнителен слој предизвик на секое ниво.

Големини на табла

Quadose нуди три различни големини на табла за избор: мала (8x8), средна (10x10) и голема (12x12). Секоја големина претставува свои уникатни предизвици и бара различни стратегии за да успее.

Статистика за највисоки резултати

Деталната статистика за највисоки резултати им овозможува на играчите да го следат нивниот напредок со текот на времето. Погледнете како вашите резултати се споредуваат со другите играчи ширум светот или предизвикувајте се да го победите вашето лично најдобро.

Просторизирани звучни ефекти

Просторизираните звучни ефекти додаваат дополнителен слој на потопување во искуството со играњето. Слушајте го секое парче како да е пред вас.

Заклучок

Севкупно, Quadose е игра која мора да се игра за секој кој бара забавно и предизвикувачко искуство на нивниот Mac. Со својата уникатна механика за играње, повеќе големини на табла, детална статистика за највисоки резултати и просторни звучни ефекти - тука има нешто за секого! Па зошто да чекаме? Преземете го Quadose денес и почнете да играте!

Целосни спецификации
Издавач Side Tree Software
Страница на издавачи http://sidetree.com/
Датум на издавање 2020-02-24
Датум на додавање 2020-02-24
Категорија Игри
Под категорија Аркадни игри
Верзија 1.2.2
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite
Цена $5.00
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 167

Comments:

Најпопуларни