AnyMP4 Video Converter Ultimate for Mac

AnyMP4 Video Converter Ultimate for Mac 8.2.26

Опис

AnyMP4 Video Converter Ultimate за Mac е моќен видео софтвер кој ви овозможува да конвертирате кое било видео и домашно ДВД во 4K Ultra HD видео, 1080p HD и општо видео како MP4, MOV, AVI, WMV, FLV, MPEG, AVC, MTS и повеќе на Mac. Овој софтвер е дизајниран да ги задоволи потребите и на почетниците и на професионалните корисници кои сакаат брзо и лесно да конвертираат видеа.

Со AnyMP4 Video Converter Ultimate за Mac, можете да преземате и онлајн видеа од YouTube, како и од други популарни веб-локации како Yahoo!, Vimeo, Dailymotion и Facebook. Оваа функција ви овозможува да ги зачувате вашите омилени видеа директно на вашиот компјутер за да можете да ги гледате офлајн во секое време.

Освен неговите карактеристики за конвертирање, овој DVD видео конвертор за Mac нуди низа опции за прилагодување што ви овозможуваат да го подобрите квалитетот на вашите видеа. Можете да додавате 3D ефекти или да ги прилагодите нивоата на осветленост/контраст/заситеност на вашата снимка. Дополнително, овој софтвер ви овозможува да ги ротирате/превртувате насоките на видеото или да го исечете видеото на делови така што совршено се вклопува со вашиот проект.

Друга одлична карактеристика на AnyMP4 Video Converter Ultimate за Mac е неговата способност да ја исече рамката на видеото или да спои повеќе клипови во една беспрекорна низа. Можете исто така да додавате водени жигови за текст или слика кои се совршени доколку сакате да ја заштитите вашата содржина од копирање без дозвола.

Генерално, овој софтвер обезбедува се-во-едно решение за секој кој бара сигурен начин да ги конвертира своите видеа на нивниот Mac компјутер. Без разлика дали станува збор за конвертирање домашни филмови или преземање онлајн содржини - AnyMP4 Video Converter Ultimate има сè покриено!

Клучни карактеристики:

1) Конвертирајте кој било формат на видео: со поддршка за повеќе од 200 различни формати, вклучувајќи MP4/MOV/AVI/WMV/MPEG итн., нема потреба да се грижите за проблеми со компатибилноста при користење на овој софтвер.

2) Преземете онлајн видеа: зачувајте ги вашите омилени клипови од YouTube/Vimeo/Dailymotion/Facebook директно на вашиот компјутер со само еден клик!

3) Опции за приспособување: Додајте 3D ефекти/подобрете го квалитетот/отсечете рамки/додајте водени жигови - сите овие функции се достапни во еден лесен за користење интерфејс!

4) Спојте повеќе клипови: комбинирајте неколку кратки клипови во една долга низа без губење на квалитетот благодарение на нашата напредна технологија за спојување.

5) Кориснички интерфејс: Интуитивниот дизајн го олеснува веднаш започнувањето дури и на почетниците!

Целосни спецификации
Издавач AnyMP4 Studio
Страница на издавачи https://www.anymp4.com/
Датум на издавање 2020-02-25
Датум на додавање 2020-02-25
Категорија Видео софтвер
Под категорија Видео конвертори
Верзија 8.2.26
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 136

Comments:

Најпопуларни