Garmin MapInstall and MapManager for Mac

Garmin MapInstall and MapManager for Mac 4.3.4

Опис

Garmin MapInstall and MapManager за Mac е моќна софтверска алатка која спаѓа во категоријата на комунални услуги и оперативни системи. Овој софтвер е дизајниран да им помогне на корисниците лесно да инсталираат мапи на нивните Garmin уреди. Со својот кориснички интерфејс и напредните функции, Garmin MapInstall и MapManager за Mac станаа популарен избор меѓу корисниците кои сакаат да ги ажурираат своите GPS уреди.

MapInstall е суштинска компонента на овој софтверски пакет што им овозможува на корисниците брзо да инсталираат мапи на нивните Garmin уреди. Поддржува различни формати на мапи, вклучително и City Navigator, BlueChart g2, TOPO U.S. и многу повеќе. Процесот на инсталација е јасен; се што треба да направите е да го поврзете вашиот уред со компјутерот преку USB-кабел, да ја изберете мапата што сакате да ја инсталирате од хард дискот или DVD-ROM-уредот на вашиот компјутер и да кликнете на копчето „инсталирај“.

MapManager е уште една корисна карактеристика на овој софтверски пакет што им помага на корисниците ефикасно да управуваат со нивните мапи. Ги копира мапите и ги отклучува кодовите на вистинското место за да може да им пристапи и MapInstall и Центарот за обука. Оваа функција им олеснува на корисниците да ги организираат своите мапи според нивните преференции.

Една од најзначајните предности на користењето на Garmin MapInstall и MapManager за Mac е неговата способност беспрекорно да мигрира мапи од компјутер со Windows. За да го направите ова, сè што треба да направите е да го преземете MapConverter на вашиот компјутер и да ги следите упатствата дадени во упатството за употреба.

Друга забележителна карактеристика на овој софтверски пакет е неговата компатибилност со различни оперативни системи како што се macOS 10.13 или понови верзии (само базирани на Интел). Ова значи дека без разлика која верзија на macOS ја користите на вашиот компјутер, сепак можете да ги користите Garmin MapInstall и MapManager без никакви проблеми.

Garmin отсекогаш бил познат по производството на висококвалитетни GPS уреди со напредни функции како што се навигација активирана со глас, ажурирања на сообраќајот во реално време, помош за водење лента, итн. Сепак, овие функции се корисни само ако вашиот уред има инсталирани ажурирани мапи редовно.

Со посветеноста на Garmin кон обезбедување на редовни ажурирања за фирмверот/софтверските пакети на своите GPS уреди доаѓа потребата од ефикасни алатки како Garmin MapInstall & Manager кои го олеснуваат ажурирањето на овие уреди од кога било досега!

Во заклучок:

Репутацијата на Garmin во производството на висококвалитетни GPS уреди говори за тоа колку тие се грижат за задоволството на клиентите кога станува збор не само за хардверот, туку и за пакетите на фирмверот/софтверот! Со алатки како што е најновата понуда на Garmin - „Инсталирање на карта и менаџер“, ажурирањето на вашиот уред станува без напор и обезбедува прецизност на секој чекор!

Целосни спецификации
Издавач Garmin
Страница на издавачи http://www.garmin.com
Датум на издавање 2020-10-01
Датум на додавање 2020-10-01
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за пренос и синхронизација на податоци
Верзија 4.3.4
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion
Цена Free
Преземања неделно 6
Вкупно преземања 19051

Comments:

Најпопуларни