Express Zip Free File Compressor for Mac

Express Zip Free File Compressor for Mac 7.06

Mac / NCH Software / 10180 / Целосни спецификации
Опис

Express Zip Free File Compressor for Mac е моќна и лесна за употреба алатка за архивирање и компресија која ви овозможува да креирате, уредувате, управувате и извлекувате зипувани датотеки и папки. Овој софтвер е дизајниран да ви помогне да ги компресирате датотеките за да ја намалите нивната големина за пренос на е-пошта или архивирање на податоци користејќи помалку простор на дискот при правење резервни копии на информации.

Со Express Zip Free File Compressor за Mac, можете брзо и ефикасно да ги зипувате и отпакувате вашите важни документи, слики, музика, видеа и многу повеќе. Овој софтвер нуди низа функции што го прават идеален избор за секој кој треба да управува со големи количини на податоци на нивната OS X машина.

Една од клучните придобивки од користењето на Express Zip Free File Compressor за Mac е неговата брзина. Овој софтвер користи напредни алгоритми кои му овозможуваат брзо да ги компресира датотеките без да го компромитира квалитетот. Без разлика дали треба да компресирате една датотека или цела папка полна со податоци, овој софтвер може лесно да се справи со работата.

Друга одлична карактеристика на Express Zip Free File Compressor за Mac е неговата леснотија на користење. Интуитивниот интерфејс го олеснува навигацијата низ различните опции достапни во овој софтвер. Можете лесно да креирате нови архиви или да ги извлечете постоечките со само неколку кликања.

Покрај неговите основни способности за архивирање, Express Zip Free File Compressor за Mac нуди и напредни функции како заштита со лозинка и шифрирање. Овие карактеристики гарантираат дека вашите чувствителни податоци остануваат безбедни дури и ако паднат во погрешни раце.

Express Zip Free File Compressor for Mac, исто така, поддржува широк спектар на формати на датотеки, вклучувајќи ZIPX, RAR5, 7Z, TAR.GZ., CAB., LHA/LZH., BZ2/BZA., ISO/IMG/DAA/NRG/, DMG /HFS+, UDF/ISO9660/Joliet/UDF/XA/, ACE (WinAce), ARC (FreeArc), ARJ (WinArj), GZIP/TGZ/TBZ/BZIP2/Z/IP/, LZMA/LZO/XZ/PMA/ SQX/UCL/ZPAQ/. Ова значи дека без разлика со кој тип на формат на датотека работите; овој софтвер ве опфати.

Целокупниот компресор за датотеки Express Zip за Mac е одличен избор ако ви треба ефикасен начин за управување со големи количини на податоци на вашата OS X машина. Со своите брзи брзини на компресија и кориснички интерфејс; овој софтвер го олеснува управувањето со вашите датотеки од кога било досега!

Преглед

На корисниците кои работат со големи датотеки им требаат апликации за да ги компресираат за испраќање преку Интернет. Софтверот за компресија на Mac Free Zip Express за Mac за Mac добро ја извршува оваа функција, а има и дополнителни корисни функции.

Достапен како бесплатен софтвер, Express Zip Free Mac Compression Software for Mac не бара плаќања за користење. По преземањето и инсталацијата, корисникот мора да прифати долг договор за лиценцирање. Откако ова ќе се заврши, програмата се појавува прозорец што овозможува преземање на дополнителни програми, како што се конвертори на датотеки за аудио и видео. Главното мени на апликацијата има малку дизајнерски карактеристики, но е функционално. Лесно е да се идентификува опцијата за помош што отвора веб-упатство, како и опциите за избирање датотеки и отворање на претходно компресирани. Секој што е запознаен со други апликации за управување со датотеки ќе биде запознаен со ова поставување на менито. За полесна опција, датотеката може да се кликне и да се влече во апликацијата. За жал, апликацијата наведува дека компресирањето на датотеки со слики бара инсталација на посебна програма. Постојат дополнителни опции за шифрирање на зипираните датотеки, како и нивно снимање на ЦД или други надворешни медиуми. Менито со преференции има неколку опции, но му дозволува на корисникот да ја промени дестинацијата за зипираните датотеки.

И покрај основните менија и едноставното функционирање, Express Zip Free Mac Compression Software for Mac функционира добро како програма за компресија и екстракција.

Целосни спецификации
Издавач NCH Software
Страница на издавачи https://www.nchsoftware.com
Датум на издавање 2020-02-13
Датум на додавање 2020-02-26
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Компресија на датотека
Верзија 7.06
Барања за ОС Mac
Барања
Цена Free
Преземања неделно 6
Вкупно преземања 10180

Comments:

Најпопуларни