Express Zip Plus for Mac

Express Zip Plus for Mac 9.19

Опис

Express Zip Plus за Mac е моќна алатка за архивирање и компресија на датотеки дизајнирана да ви помогне лесно да креирате, уредувате, управувате и извлекувате зипувани датотеки и папки. Развиен од NCH Software, овој софтвер е совршен за секој кој треба да компресира големи датотеки или да архивира податоци користејќи помалку простор на дискот кога прави резервна копија.

Со Express Zip Plus за Mac, можете брзо да ги компресирате датотеките за да ја намалите нивната големина за пренос на е-пошта или споделување со други. Ова го олеснува испраќањето големи датотеки до семејството, пријателите, соработниците или клиентите без да се грижите за надминување на ограничувањата за прикачување на е-пошта.

Една од клучните карактеристики на Express Zip Plus за Mac е неговата способност да креира, управува и извлекува зипувани датотеки и папки. Ова значи дека можете лесно да ги организирате вашите датотеки во компресирани архиви кои се полесни за управување и споделување. Можете исто така да извлечете поединечни датотеки од овие архиви по потреба.

Друга одлична карактеристика на Express Zip Plus за Mac е неговата способност да го намали просторот на датотеките што е потребен со ципирање на големи датотеки пред да ги испратите. Ова не само што заштедува време, туку и помага да се осигурате дека вашите примачи ја добиваат целата датотека без никакви проблеми.

Express Zip Plus за Mac поддржува широк спектар на популарни формати на архиви, вклучувајќи ZIP, RAR, TAR.GZ и 7Z, меѓу другите. Ова значи дека можете да работите со речиси секаков тип на компримиран формат на датотека без да се грижите за проблеми со компатибилноста.

Покрај неговите можности за архивирање, Express Zip Plus за Mac доаѓа и со голем број други корисни функции како што се опциите за заштита на лозинка кои ви дозволуваат да ги заштитите вашите архиви со силни лозинки. Можете исто така да поделите големи архиви на помали делови што го олеснува нивното пренесување преку Интернет или складирање на надворешни дискови.

Севкупно, ако барате сигурна алатка за архивирање која е лесна за употреба, но преполна со моќни функции, тогаш не гледајте подалеку од Express Zip Plus за Mac од NCH Software! Без разлика дали сте индивидуален корисник или дел од организација, овој софтвер има се што ви треба за да го направи управувањето со вашите компресирани податоци едноставно и ефикасно!

Целосни спецификации
Издавач NCH Software
Страница на издавачи https://www.nchsoftware.com
Датум на издавање 2022-06-27
Датум на додавање 2022-06-27
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Компресија на датотека
Верзија 9.19
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard OS X Leopard
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 1090

Comments:

Најпопуларни