Colouring Book for Mac

Colouring Book for Mac 1.0

Опис

Книга за боење за Mac - забавен и интерактивен начин да го забавувате вашето дете

Дали барате забавен и интерактивен начин да го забавувате вашето дете? Не гледајте подалеку од Книга за боење за Mac! Овој софтвер е совршен за деца од сите возрасти кои сакаат да бојат и да создаваат. Со 15 тематски книги и преку 1200 различни слики во боја, вашето дете ќе биде фасцинирано од бескрајните можности.

Лесни режими на боење

Книгата за боење за Mac нуди лесни режими на боење, како што се кофа за боја, креон и печат што ќе ја долови имагинацијата на вашето дете. Тие можат да избираат од различни бои и алатки за да создадат свои уникатни ремек-дела. Софтверот ги вклучува дури и нивните омилени класични песни кои можат да се репродуцираат додека бојат.

Зачувај и печати креации

Кога вашето дете ќе заврши со боење, може да ги зачува и печати своите креации или само да ги испечати празните страници за боење за да создаде своја физичка книга за боење. Оваа функција им овозможува да ги покажат своите уметнички дела или да ги споделат со пријателите и семејството.

Увезете свои цртежи

Софтверот дури ви овозможува да внесувате свои цртежи или да составувате сосема нови книги од сликите што ги цртате или ги наоѓате на Интернет. Оваа карактеристика му дава на вашето дете слобода да се изразува креативно на кој било начин што ќе го избере.

Придобивките од користењето книга за боење за Mac

- Обезбедува часови забава

- Ја поттикнува креативноста

- Ја подобрува координацијата рака-око

- Ја подобрува фината моторика

- Развива вештини за концентрација

- Ја зголемува самодовербата преку прикажување на уметнички дела

Заклучок

Како заклучок, ако барате забавен начин да го забавувате вашето дете, а истовремено да ја поттикнувате креативноста, не гледајте подалеку од Книга за боење за Mac. Со својот лесен за користење интерфејс, бескрајните можности и способноста за зачувување/печатење креации, овој софтвер сигурно ќе стане омилен меѓу децата насекаде. Па зошто да чекаме? Преземете ја книгата за боење за Mac денес!

Целосни спецификации
Издавач SWCS
Страница на издавачи http://www.abczee.co.uk
Датум на издавање 2012-11-13
Датум на додавање 2012-11-13
Категорија Игри
Под категорија Детски игри
Верзија 1.0
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.8, Macintosh, Mac OS X 10.4, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 182

Comments:

Најпопуларни