iPubsoft Text to ePub Converter for Mac

iPubsoft Text to ePub Converter for Mac 2.1.0

Mac / iPubsoft Studio / 68 / Целосни спецификации
Опис

iPubsoft Text to ePub Converter за Mac е моќен софтвер кој обезбедува опции за конверзија од текст (.txt) во ePub на Mac. Оваа програма може да ви даде фантастично решение за ефикасно и брзо претворање на датотеките TXT во формат ePub eBook на вашиот Mac компјутер. Благодарение на сериската обработка и мултинишката, овој конвертор од текст во ePub за Mac значително ќе ја подобри ефикасноста на вашиот компјутер. Така можете да ги исполнувате вашите задачи без ограничување на брзината.

Со iPubsoft Text to ePub Converter за Mac, можете лесно да конвертирате обични текстуални датотеки во е-книги со професионален изглед со само неколку кликања. Конвертираните ePub е-книги се поддржани од речиси сите популарни уреди на пазарот, вклучувајќи ги iPad, iPad 2, новиот iPad, iPod touch, iPhone, Sony Reader, Nook Color, Nook Tablet, iriver Story HD и Kobo.

Интерфејсот на iPubsoft Text to ePub Converter за Mac е исклучително едноставен и лесен за користење. Не ви се потребни никакви технички вештини или познавање на програмски јазици за ефикасно да го користите овој софтвер. Можете лесно да ги конвертирате TXT-датотеките во висококвалитетни ePub, лесно како 1-2-3.

Една од клучните карактеристики на iPubsoft Text to ePub Converter за Mac е неговата способност да го зачува целото оригинално форматирање и распоред за време на процесот на конверзија. Ова значи дека вашите конвертирани е-книги ќе изгледаат точно како нивните оригинални колеги без губење на квалитетот или содржината.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата поддршка за сериска обработка и технологија за повеќенишки што им овозможува на корисниците да конвертираат повеќе TXT датотеки во ePub истовремено без ограничување на брзината или проблеми со изведбата.

iPubsoft Текст во EPub конвертор поддржува и влечење и спуштање, што уште повеќе ја поедноставува операцијата што ја прави полесна од кога било досега! Едноставно повлечете и спуштете ја вашата TXT-датотека на интерфејсот на програмата и оставете ја да ја направи својата магија!

Дополнително, конверторот на текст во EPub iPubsoft доаѓа со низа опции за приспособување кои им овозможуваат на корисниците целосна контрола врз форматот на излезната датотека, како што се големината на фонтот/боја/стилот/порамнувањето итн., за да можат да креираат персонализирани е-книги според нивните преференции.

Севкупно, конверторот од текст во EPub на iPubsoft е одличен избор ако барате сигурна алатка која нуди брза, лесна и ефикасна конверзија од обични текстуални документи во еПабови со професионален изглед. можностите и опциите за прилагодување го прават единствен софтвер во својата категорија. Па зошто да чекаме? Преземете го iPubsoft денес!

Целосни спецификации
Издавач iPubsoft Studio
Страница на издавачи http://www.ipubsoft.com
Датум на издавање 2012-11-29
Датум на додавање 2012-11-29
Категорија Подобрувања на работната површина
Под категорија Софтвер за клипборд
Верзија 2.1.0
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Mac OS X 10.5, Macintosh, Mac OS X 10.4, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 68

Comments:

Најпопуларни