Leo The Cat for Mac

Leo The Cat for Mac 1.0

Mac / Filimon Dubekos / 51 / Целосни спецификации
Опис

Leo The Cat за Mac е возбудлива игра на платформа која ве води на возбудлива авантура низ далечниот свет исполнет со опасност и возбуда. Како Лео, силен и мудар водач на расата Cattis, на вас зависи да ги спасите вашите колеги Cattis од канџите на мутантните глодари кои ги киднапирале и им ги украле залихите храна и млеко.

Со своите интуитивни контроли на екранот на допир и лесни за употреба копчиња со стрелки, Adventures of Leo е игра во која секој може да ужива. Без разлика дали сте искусен гејмер или штотуку почнувате, овој платформер нуди часови забава додека се движите низ осум предизвикувачки нивоа исполнети со непријатели, пречки и скриени богатства.

За да играте Adventures of Leo, едноставно користете ги копчињата со стрелки за да го движите Лео низ екранот. Можете да скокате со притискање на копчето со стрелка нагоре или да извршите напад на центрифугирање со притискање на CTRL. Користете ги овие потези за да ги победите непријателите со скокање врз нив или користејќи го вашиот напад со вртење. Сепак, бидете внимателни бидејќи некои непријатели се имуни на одредени напади или воопшто не можат да бидат уништени.

Како што напредувате низ секое ниво во Adventures of Leo за Mac, ќе наидете на нови предизвици кои ќе ги тестираат вашите вештини како играч. Од избегнување од паѓање карпи до избегнување на смртоносни стапици, секогаш има нешто ново што чека на секој агол во овој возбудлив платформер.

Но, не се работи само за поразување на непријателите и надминување на пречките во Авантурите на Лео - има и многу богатство за откривање на патот! Соберете парички расфрлани низ секое ниво за да отклучите нови напојувања како што се штитови за непобедливост или дополнителни животи.

Со својата шарена графика и привлечна приказна, Adventures of Leo за Mac сигурно ќе ги забавува играчите со часови. Па зошто да чекаме? Преземете го овој возбудлив платформер денес и придружете му се на Лео во неговата потрага да го спаси својот колега Катис од сигурна пропаст!

Целосни спецификации
Издавач Filimon Dubekos
Страница на издавачи
Датум на издавање 2013-05-15
Датум на додавање 2013-05-15
Категорија Игри
Под категорија Игри со платформа
Верзија 1.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 51

Comments:

Најпопуларни