Mobiscope for Mac

Mobiscope for Mac 1.0

Опис

Mobiscope за Mac е моќен безбедносен софтвер кој ви овозможува далечински да го надгледувате вашиот дом или канцеларија. Со овој софтвер, можете да внимавате на вашите деца, миленичиња или постари родители додека сте отсутни. Мобископ е лесен за употреба и достапен, што го прави совршено решение за секој што сака да се погрижи нивните најблиски да се безбедни и сигурни.

Една од клучните карактеристики на Mobiscope е неговата способност да работи и со мрежни IP камери и со едноставни веб камери. Ова значи дека без разлика каков тип на камера имате дома или во канцеларија, Mobiscope може да ви помогне да ја следите од далечина. Може да гледате видео доводи во живо од камерата користејќи кој било уред со интернет конекција - вклучувајќи го и вашиот Mac компјутер.

Мобископ доаѓа и со напредна технологија за откривање движење што ве предупредува кога има движење пред камерата. Ќе добивате притисни известувања на телефонот или таблетот секогаш кога има активност пред камерата – заедно со приложена слика за да можете да видите што точно се случува.

Покрај следењето во реално време, Mobiscope снима и видео снимка секогаш кога камерата ќе открие движење. Софтверот безбедно ги складира овие снимки и ве известува кога ќе се додаде нова снимка. Можете лесно да пристапите до сите снимени видеа преку календарскиот интерфејс – што ви овозможува брзо да пронајдете конкретни настани од пред неколку дена или недели.

Друга одлична карактеристика на Mobiscope е неговата поддршка за јавни камери ширум светот. Со оваа функција, корисниците можат да гледаат доводи во живо од популарни туристички дестинации како плажи и знаменитости - како и смешни камери со животни и други интересни глетки ширум светот.

Генерално, ако барате сигурно безбедносно софтверско решение кое нуди можности за далечинско следење и за мрежни IP камери и за едноставни веб-камери - тогаш не гледајте подалеку од Mobiscope за Mac!

Целосни спецификации
Издавач Mobiscope
Страница на издавачи http://www.mobiscope.com
Датум на издавање 2013-05-15
Датум на додавање 2013-05-15
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Софтвер за следење
Верзија 1.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 470

Comments:

Најпопуларни