Joystick and Gamepad Tester for Mac

Joystick and Gamepad Tester for Mac 8.0

Mac / AlphaOmega Software / 39028 / Целосни спецификации
Опис

Тестерот за џојстик и гејмпад за Mac е моќна софтверска алатка дизајнирана да ви помогне да ги тестирате вашите дигитални и аналогни уреди за игри на USB. Без разлика дали сте гејмер, развивач или само некој кој сака да се погрижи нивните контролори на игри да работат правилно, овој софтвер е совршено решение.

Со Joystick и Gamepad Tester, можете лесно да ги тестирате сите копчиња и стапчиња на вашите USB уреди за игра. Ги прикажува во реално време минималните, стандардните и максималните вредности вратени од секое копче или стап. Ова ви овозможува брзо да ги идентификувате сите проблеми со вашите контролори за да можете да ги поправите пред да станат проблем.

Една од најдобрите работи за Joystick и Gamepad Tester е тоа што не бара никаква инсталација. Ова го прави неверојатно лесен за користење – едноставно преземете го софтверот од нашата веб-локација и започнете со тестирање на вашите уреди за USB игри веднаш.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата повеќејазична поддршка. Достапно е на холандски, англиски, француски, германски, италијански, јапонски, руски и многу други јазици. Ова значи дека без разлика каде сте во светот или на кој јазик зборувате – Тестерот на Joystick And Gamepad ве опфати.

Без разлика дали користите контролер на Xbox или контролер на PlayStation – Тестерот на Joystick And Gamepad ги поддржува сите типови на дигитални и аналогни уреди за играње USB. Прикажува список на сите поврзани USB-уреди за да можете лесно да изберете кој(и) да тестирате.

Откако ќе се изберат за цели на тестирање - можете да ги зачувате овие вредности во текстуална датотека за подоцнежна употреба, што е корисно кога се споредуваат различни резултати со текот на времето или помеѓу различни контролери.

Како заклучок - ако сакате да се уверите дека вашите дигитални и аналогни уреди за USB-игри работат правилно, тогаш не гледајте подалеку од Тестерот на Joystick And Gamepad за Mac! Со својот лесен за користење интерфејс, повеќејазична поддршка и сеопфатни способности за тестирање - оваа софтверска алатка ќе ви помогне да го одржите вашето искуство со игри мазно како путер!

Целосни спецификации
Издавач AlphaOmega Software
Страница на издавачи http://alphaomega.software.free.fr
Датум на издавање 2020-03-02
Датум на додавање 2020-03-02
Категорија Возачи
Под категорија Контролери на игри
Верзија 8.0
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan
Цена Free to try
Преземања неделно 35
Вкупно преземања 39028

Comments:

Најпопуларни