IP Address Menu for Mac

IP Address Menu for Mac 10.0

Mac / AlphaOmega Software / 1730 / Целосни спецификации
Опис

Менито за IP адреса за Mac е моќен мрежен софтвер кој ви овозможува да ја прикажете вашата тековна IP адреса и други важни информации во лентата со менија на вашиот Mac. Со овој софтвер, можете лесно да ги следите вашите мрежни интерфејси и да бидете известени кога ќе се случат какви било промени.

Без разлика дали сте професионален мрежен администратор или просечен корисник, менито за IP адреса е суштинска алатка за управување со вашите мрежни врски. Обезбедува едноставен и интуитивен интерфејс што го олеснува пристапот до сите информации што ви се потребни за вашите мрежни интерфејси.

Една од клучните карактеристики на менито за IP адреса е неговата способност да прикажува повеќе информации одеднаш. Покрај прикажувањето на вашата тековна IP адреса, го прикажува и вашето корисничко име, име на компјутер, маска на подмрежа и MAC адреса за секој од вашите мрежни интерфејси. Ова го олеснува брзото идентификување кој интерфејс го користите и кои се неговите поставки.

Друга одлична карактеристика на менито за IP адреса е неговата способност автоматски да испраќа известувања кога ќе се случат какви било промени во вашите мрежни врски. Можете да го конфигурирате софтверот да испраќа е-пошта или да поставува датотеки преку FTP секогаш кога ќе се промени една од вашите IP адреси. Ова може да биде особено корисно ако треба да ги следите далечинските Mac компјутери кои може да ги променат нивните IP адреси поради повторно поврзување на интернет.

Менито за IP адреса, исто така, поддржува повеќе јазици, вклучувајќи дански, холандски, англиски, француски, германски, унгарски, италијански, латвиски полски португалски руски традиционален кинески и многу други што го прави достапно за корисници од различни делови низ светот.

Севкупно, овој софтвер нуди сеопфатно решение за лесно управување со сите аспекти поврзани со вмрежувањето на Mac уредите, истовремено обезбедувајќи им на корисниците вредни увиди за перформансите на нивните мрежи.

Целосни спецификации
Издавач AlphaOmega Software
Страница на издавачи http://alphaomega.software.free.fr
Датум на издавање 2020-03-02
Датум на додавање 2020-03-02
Категорија Софтвер за вмрежување
Под категорија Мрежни алатки
Верзија 10.0
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 1730

Comments:

Најпопуларни