KeyBlaze Typing Tutor for Mac

KeyBlaze Typing Tutor for Mac 4.01

Опис

KeyBlaze Typing Tutor за Mac е едукативна софтверска програма која е дизајнирана да им помогне на корисниците да научат како да го забрзаат типот и типот на допир. Овој софтвер е совршен за секој кој сака да ги подобри своите вештини за пишување, без разлика дали е почетник или искусен дактилограф.

Со KeyBlaze, корисниците можат да започнат со основни лекции како што се Home Keys за показалец, среден и розови прсти. Овие лекции се дизајнирани да им помогнат на корисниците да се запознаат со распоредот на тастатурата и да развијат мускулна меморија. Како што корисниците напредуваат низ програмата, тие можат да преминат на понапредни лекции, вклучувајќи поезија, проза и вежби.

Една од клучните карактеристики на KeyBlaze е нејзиниот тест за пишување. Корисниците можат да го постават времетраењето на тестот на 1, 2, 5 или 10 минути во зависност од нивното ниво на вештина. Тестот ја мери точноста и брзината за корисниците да можат да го следат нивниот напредок со текот на времето.

KeyBlaze вклучува и голем број други корисни функции како што се приспособливи планови за часови, алатки за следење напредок и поддршка за повеќе кориснички профили. Ова им олеснува на семејствата или училниците да го користат KeyBlaze заедно.

Генерално, KeyBlaze Typing Tutor за Mac е одлична алатка за секој кој сака да ги подобри своите вештини за пишување. Со своите сеопфатни планови за часови и моќни алатки за тестирање, овој софтвер ќе ви помогне да станете побрз и попрецизен дактилограф за кратко време!

Целосни спецификации
Издавач NCH Software
Страница на издавачи https://www.nchsoftware.com
Датум на издавање 2020-03-10
Датум на додавање 2020-03-10
Категорија Образовен софтвер
Под категорија Алатки за настава
Верзија 4.01
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard OS X Leopard
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 271

Comments:

Најпопуларни