ThunderSoft Screen Recorder for Mac

ThunderSoft Screen Recorder for Mac 7.0.0

Опис

ThunderSoft Screen Recorder за Mac е моќен и лесен за користење софтвер за снимање екран кој ви овозможува да го снимате вашиот десктоп, да снимате видео упатства, да креирате софтверски демо или видеа од игри. Со својот интуитивен дизајн и кориснички интерфејс, овој софтвер е совршен за секој што треба да го снима својот екран.

Една од клучните карактеристики на ThunderSoft Screen Recorder е неговата способност да снима звук од компјутерот и звукот на микрофонот во исто време. Ова значи дека можете лесно да додавате нарација или коментар на вашите снимки без да мора да користите посебна алатка за аудио снимање.

Покрај тоа, ThunderSoft Screen Recorder нуди можности за снимање на цел екран, што ви овозможува лесно да ги снимате сите ваши операции на вашиот компјутер. Без разлика дали креирате упатство или едноставно сакате да покажете некому како да прави нешто на својот компјутер, оваа функција го олеснува тоа.

Друга одлична карактеристика на ThunderSoft Screen Recorder е неговиот висококвалитетен излез на видео формат MP4. Ова осигурува дека вашите снимки изгледаат одлично, без разлика каде се гледаат. Дополнително, софтверот ви овозможува да клипувате и спојувате снимени видео датотеки по потреба, што го олеснува уредувањето и прилагодувањето на вашите снимки.

Севкупно, ThunderSoft Screen Recorder за Mac е одличен избор за секој кој има потреба од лесна алатка за снимање екран со напредни функции како снимање аудио со повеќе извори и можности за снимање на цел екран. Без разлика дали креирате упатства или само сакате да го споделите она што се случува на вашиот екран со другите, овој софтвер има се што ви треба.

Целосни спецификации
Издавач ThunderSoft
Страница на издавачи http://www.thundershare.net
Датум на издавање 2020-03-10
Датум на додавање 2020-03-10
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за снимање видео
Верзија 7.0.0
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion
Цена Free to try
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 12460

Comments:

Најпопуларни