Lucky Last Number for Mac

Lucky Last Number for Mac 1.2.0

Mac / Custom Solutions of Maryland / 107 / Целосни спецификации
Опис

Lucky Last Number (LLN) е забавен и возбудлив софтвер за забава кој е развиен за групи луѓе кои уживаат во играњето игри на среќа. Овој софтвер е совршен за забави, семејни собири или кој било друг социјален настан каде што сакате да додадете возбуда и пријателска конкуренција.

Играта се игра со помош на листови со картички за игри, со четири карти по лист и 25 случајни броеви по картичка. Играчите ги користат овие картички за да следат кои броеви биле повикани за време на играта. Целта на играта е едноставна: бидете првиот играч што ќе ја има тековната игра картичка од серијата игри со последниот (75-ти) повикан број.

Домаќинот ги поставува игрите за играње, кои се движат од 1-50 вкупно игри, како и одредување каква награда ќе се подели меѓу победниците. Броевите се повикуваат по случаен избор по LLN во автоматски или рачен режим и се прикажуваат на Flash Board.

Една одлична карактеристика за LLN е тоа што може да се користи на Mac компјутери. Ова значи дека можете лесно да го преземете на вашиот компјутер и да започнете да играте веднаш без да се грижите за проблеми со компатибилноста.

LLN доаѓа и со бесплатен пробен период каде што корисниците можат да го испробаат софтверот десет минути по лансирање пред да одлучат дали сакаат да го купат или не. По истекот на овој временски рок, LLN ќе се затвори додека не се случи друго стартување.

Генерално, Lucky Last Number обезбедува пријатно искуство за играчите кои ги сакаат игрите на среќа, истовремено обезбедувајќи можност за пријателска конкуренција меѓу пријателите и членовите на семејството. Со својот лесен за користење интерфејс и компатибилност со Mac компјутерите, овој софтвер дефинитивно вреди да се провери дали барате некои забавни опции за забава!

Целосни спецификации
Издавач Custom Solutions of Maryland
Страница на издавачи http://customsolutionsofmaryland.50megs.com
Датум на издавање 2015-10-22
Датум на додавање 2015-10-21
Категорија Забавен софтвер
Под категорија Забавен софтвер
Верзија 1.2.0
Барања за ОС Mac OS X 10.11, Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 107

Comments:

Најпопуларни