X-Pipes Evolution for Mac

X-Pipes Evolution for Mac 1.0

Mac / Factor Software / 48 / Целосни спецификации
Опис

Еволуција на X-Pipes за Mac: врвна авантуристичка игра за водовод

Дали барате забавна и предизвикувачка игра која ќе ве забавува со часови? Не гледајте подалеку од X-Pipes Evolution, врвната авантуристичка игра за водовод за Mac. Со својата позната игра и цртана графика со око, оваа игра сигурно ќе стане вашиот нов фаворит.

Во X-Pipes Evolution, вие ја играте улогата на Родерик, мал робот водоводџија кој има мисија да го спаси својот универзум од поплави. Вашата цел е да ги закачите деловите од цевката на мрежа за да создадете цевковод со потребната должина пред течноста да стигне до последната поврзана цевка. Со 32 различни нивоа поделени на 8 света плус дополнителни предизвикувачки нивоа, секогаш има нешто ново и возбудливо за истражување.

Но, тоа не е сè - X-Pipes Evolution исто така има три нивоа на тежина, па без разлика дали сте искусен гејмер или штотуку почнувате, постои ниво на предизвик што е совршено за вас. И со релаксирачка музика и висококвалитетни звучни ефекти, оваа игра е исто толку пријатна за слушање како и за играње.

Една од најдобрите работи за X-Pipes Evolution е неговата едноставна и интуитивна игра. Дури и ако никогаш претходно не сте играле авантуристичка игра за водовод, нема да ви треба многу време за да ја добиете. И со достапни онлајн високи оценки, можете да се натпреварувате со други играчи од целиот свет и да видите како се надополнуваат вашите вештини.

Се разбира, еден од најпривлечните аспекти на X-Pipes Evolution е неговиот симпатичен лик робот. Родерик можеби е мал по големина, но има големи соништа - можете ли да му помогнете да ги оствари?

Па што чекаш? Преземете ја X-Pipes Evolution денес и започнете ја вашата врвна авантура за водовод!

Целосни спецификации
Издавач Factor Software
Страница на издавачи http://www.factor-software.com/
Датум на издавање 2013-09-14
Датум на додавање 2013-09-14
Категорија Игри
Под категорија Игри со стратегија во реално време
Верзија 1.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 48

Comments:

Најпопуларни