CrossUI RAD Desktop - OSX32 for Mac

CrossUI RAD Desktop - OSX32 for Mac 1.10

Опис

CrossUI RAD Desktop - OSX32 за Mac е моќна алатка за развивачи што им овозможува на програмерите брзо да го развиваат и пакуваат истиот код и кориснички интерфејс во веб-апликации, домашни десктоп апликации за Windows, OS X, Linux и UNIX на 32-битни и 64- бит архитектури, како и мобилни апликации за iPhone, iPad, Windows Phone, webOS, BlackBerry и Android уреди. Со CrossUI RAD Desktop - OSX32 за Mac, програмерите можат да креираат апликации за повеќе платформи исто како во VB или Delphi или Eclipse.

Програмерите сега можат да ги распоредат своите апликации на која било платформа со точно ист кориснички интерфејс. Ова значи дека тие повеќе не треба да се грижат за создавање различни верзии на нивната апликација за различни платформи. Тие едноставно можат да создадат една верзија на нивната апликација користејќи CrossUI RAD Desktop - OSX32 за Mac и да ја распоредат насекаде.

Софтверот е дизајниран да биде лесен за употреба со едноставен интерфејс за влечење и спуштање кој им овозможува на програмерите брзо да градат сложени апликации без да пишуваат никаков код. Софтверот, исто така, вклучува широк опсег на претходно вградени компоненти како што се копчиња, текстуални полиња, менија итн., што им олеснува на програмерите да додаваат функционалност на нивните апликации.

Една од клучните карактеристики на CrossUI RAD Desktop - OSX32 за Mac е неговата способност да генерира мајчин код. Ова значи дека апликациите креирани со помош на овој софтвер ќе работат природно на секоја платформа без да бараат дополнителни околини или приклучоци за траење.

Друга важна карактеристика на овој софтвер е неговата поддршка за повеќе јазици, вклучувајќи англиски, кинески (поедноставен), кинески (традиционален), јапонски и корејски. Ова го прави идеален избор за програмери кои работат на проекти во различни делови на светот.

CrossUI RAD Desktop - OSX32 доаѓа и со целосно функционална пробна верзија која може да се преземе од CrossUI.com. Пробната верзија не бара никаква инсталација; корисниците едноставно треба да го извлечат во кој било директориум на нивниот локален диск пред да почнат да го користат.

Во краток преглед:

- CrossUI RAD Desktop - OSX32 е моќна алатка за развивачи која овозможува брз развој и пакување.

- Поддржува повеќе платформи, вклучувајќи веб-апликации, мајчин десктоп компјутери, мобилни телефони.

- Програмерите можат да креираат апликации за повеќе платформи исто како во VB или Delphi или Eclipse.

- Го генерира мајчин код, така што нема потреба од дополнителни околини за траење или приклучоци.

- Поддржува повеќе јазици, вклучувајќи англиски, кинески (поедноставен), кинески (традиционален), јапонски и корејски.

- Целосно функционална пробна верзија достапна на www.Crossui.com

Целосни спецификации
Издавач CrossUI
Страница на издавачи http://www.crossui.com/
Датум на издавање 2013-10-25
Датум на додавање 2013-10-25
Категорија Алатки за програмери
Под категорија IDE софтвер
Верзија 1.10
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.5 Intel
Барања OSX 32
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 20

Comments:

Најпопуларни