YourBudget Free Trial for Mac

YourBudget Free Trial for Mac 2.0

Mac / Missing Socks Company / 11 / Целосни спецификации
Опис

YourBudget бесплатен пробен период за Mac е моќен софтвер за буџетирање кој ви помага лесно да управувате со вашите финансии. Без разлика дали сакате да заштедите пари, да отплатите долг или едноставно да ги следите вашите трошоци, овој софтвер има сè што ви треба за да останете на врвот на вашите финансии.

Со својот едноставен и интуитивен интерфејс, бесплатниот пробен период на вашиот буџет за Mac го олеснува креирањето и управувањето со буџетите. Софтверот автоматски го брои вашиот буџет и го зачувува на вашиот уред користејќи споделен објект Flash (тип на колачиња), за да можете да му пристапите во секое време, каде било.

Една од најистакнатите карактеристики на бесплатниот пробен период за вашиот буџет за Mac е неговиот распоред со две колони што автоматски го изнесува вашиот избор на буџетски период или преостанат буџетски период. Ова ви овозможува на прв поглед да видите колку пари ви остануваат во секоја категорија и соодветно да се приспособите.

Софтверот исто така ви овозможува да работите со четири различни категории и да ги гледате вкупните збирки за сите четири во секое време. Ова го олеснува следењето на трошоците во повеќе области како што се намирници, забава, сметки и многу повеќе.

Покрај моќните способности за буџетирање, бесплатниот пробен период YourBudget за Mac ви овозможува и да креирате PDF (Пренослив формат на документи) датотеки за печатење списоци. Оваа функција е корисна кога креирате списоци за купување или извештаи за трошоци што треба да се испечатат.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да зачувува датотеки со податоци за резервна копија и идна референца. Ова осигурува дека сите ваши финансиски информации се безбедни и безбедни дури и ако нешто се случи со вашиот уред.

Генерално, вашиот буџетски бесплатен пробен период за Mac е одличен избор ако барате лесна за употреба, но моќна алатка за буџетирање. Со својот интуитивен интерфејс и робусни карактеристики, овој софтвер ќе ви помогне да ги одржувате вашите финансии на вистинскиот пат за да можете да се фокусирате на она што навистина е важно во животот!

Целосни спецификации
Издавач Missing Socks Company
Страница на издавачи http://www.Graphulator.com
Датум на издавање 2014-12-31
Датум на додавање 2014-12-30
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Софтвер за инвентар за дома
Верзија 2.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања Requires Adobe Air
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 11

Comments:

Најпопуларни