Paragon NTFS for Mac for Mac

Paragon NTFS for Mac for Mac 17.0.72

Mac / Paragon Software Group / 274959 / Целосни спецификации
Опис

Paragon NTFS за Mac е моќен софтвер за двигатели кој им овозможува на корисниците на Mac да пристапуваат и да управуваат со датотеки на партиции форматирани со NTFS. Со најновата верзија на Paragon NTFS за Mac, можете да уживате во брз, без проблеми и безбеден пристап до вашите NTFS партиции од macOS 10.12 Sierra.

Ако сте корисник на Mac кој често работи со системи базирани на Windows или надворешни хард дискови форматирани во NTFS, тогаш Paragon NTFS за Mac е суштинска алатка која ќе ви го олесни животот. Овој софтвер за двигатели обезбедува напредна поддршка за најновите верзии на датотечен систем NTFS и обезбедува беспрекорен пристап за читање/запишување до која било партиција под macOS 10.12.

Со Paragon NTFS за Mac инсталиран на вашиот систем, можете лесно да се движите низ содржината на вашите дискови форматирани во Windows и да вршите различни операции како што се читање, уредување, копирање или создавање датотеки и папки без никакви ограничувања.

Клучни карактеристики:

1. Целосна компатибилност со новата безбедносна политика на Apple: Најновата верзија на Paragon NTFS за Mac е целосно компатибилна со новата безбедносна политика на Apple што обезбедува брз, без проблеми и безбеден пристап до сите ваши дискови форматирани во Windows од macOS 10.12 Sierra.

2. Напредна поддршка за најновите верзии на датотечен систем NTFS: драјверот гарантира напредна поддршка за сите верзии на популарниот датотечен систем што го користат оперативните системи Windows.

3. Брз пристап за читање/запишување: Со овој софтвер инсталиран на вашиот компјутер, можете да уживате во брз и транспарентен пристап за читање/запишување до која било партиција под macOS 10.12.

4. Лесен процес на инсталација: Откако ќе ја преземете и инсталирате оваа програма на вашиот компјутер, можете веднаш да започнете без да се потребни никакви комплицирани процедури за поставување или конфигурации.

5. Кориснички интерфејс: Програмата доаѓа со едноставен, но интуитивен интерфејс што им олеснува дури и на почетниците да се движат низ нивните дискови форматирани во Windows без напор.

Придобивки:

1) Подобрена продуктивност - Со Paragon NFTS инсталиран на нивните компјутери; корисниците повеќе не треба да се грижат за проблемите со компатибилноста кога работат помеѓу различни оперативни системи како MacOS и Windows

2) Подобрено управување со податоци - Корисниците можат лесно да управуваат со своите податоци на различни платформи без да се грижат за проблемите со форматирањето

3) Зголемена ефикасност - Корисниците заштедуваат време со тоа што не мора да конвертираат датотеки помеѓу различни формати пред да ги префрлат помеѓу уредите

Системски барања:

- Оперативен систем: MacOS X 10.x

- Процесор: процесор базиран на Интел

- RAM меморија: најмалку 512 MB

- Потребен простор на тврдиот диск: најмалку 100 MB

Заклучок:

Во заклучок; ако барате сигурно решение кое овозможува беспрекорна интеграција помеѓу оперативните системи MacOS и Windows; тогаш не гледајте подалеку од Paragon NFTS за MAC! Овој моќен софтвер за двигатели обезбедува напредна поддршка за сите верзии на датотечните системи NFTS, истовремено обезбедувајќи брз и транспарентен пристап за читање/запишување низ сите партиции под MacOS X 10.x! Па зошто да чекаме? Преземете сега и почнете да уживате во подобрената продуктивност денес!

Целосни спецификации
Издавач Paragon Software Group
Страница на издавачи http://www.paragon-software.com
Датум на издавање 2019-04-08
Датум на додавање 2019-04-08
Категорија Возачи
Под категорија Возачи за складирање
Верзија 17.0.72
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan
Цена Free to try
Преземања неделно 63
Вкупно преземања 274959

Comments:

Најпопуларни