RB App Quarantine for Mac

RB App Quarantine for Mac 1.1 (281)

Mac / Rainer Brockerhoff / 30 / Целосни спецификации
Опис

Карантин за апликации RB за Mac - врвен безбедносен софтвер

Дали сте загрижени за безбедноста на вашиот Mac? Дали сакате да се осигурате дека вашите апликации се безбедни и безбедни? Не гледајте подалеку од RB App Quarantine, врвниот безбедносен софтвер за корисниците на Mac.

RB App Quarantine е моќна алатка која им помага на корисниците и програмерите да го проверат или променат статусот на карантин за апликациите. Особено е корисно да проверите дали вашата апликација е во согласност со безбедносните проценки на Gatekeeper без повторно да ја преземете. Со RB App Quarantine, можете лесно да управувате со статусот на карантин на сите ваши апликации, осигурувајќи се дека се безбедни и безбедни.

Една од клучните карактеристики на RB App Quarantine е неговата способност да објавува Услуга (десен клик на која било апликација во Finder). Ова го прави неверојатно лесен за користење, овозможувајќи ви брз пристап до сите карактеристики и функции на овој моќен софтвер. Без разлика дали сте програмер или само просечен корисник, RB App Quarantine е дизајниран со едноставност на ум.

Друга одлична карактеристика на RB App Quarantine е тоа што не користи софтвер ексклузивен за програмери. Ова значи дека секој може да ја користи оваа моќна алатка без да има посебно знаење или експертиза. Без разлика дали сте искусен програмер или штотуку почнувате, RB App Quarantine има се што ви треба за да го одржите вашиот Mac безбеден и безбеден.

Па зошто да изберете RB App Quarantine наместо други опции за безбедносен софтвер? За почеток, неверојатно е лесен за употреба. Со својот интуитивен интерфејс и едноставни контроли, дури и почетниците корисници можат брзо да се ажурираат со оваа моќна алатка. Дополнително, тој нуди неспоредлива флексибилност кога станува збор за управување со статусот на карантин за апликациите.

Без разлика дали сакате целосна контрола врз тоа кои апликации се дозволени на вашиот систем или едноставно сакате лесен начин да го проверите нивниот статус на прв поглед, RB App Quarantine има се што ви треба. И бидејќи е дизајниран специјално за корисници на Mac, нема потреба да се грижите за проблеми со компатибилноста или други технички проблеми.

Како заклучок, ако барате сигурен и ефикасен начин за управување со статусот на карантин за апликациите на вашиот Mac систем, тогаш не гледајте подалеку од RB App Quarantine. Со својот интуитивен интерфејс и моќните функции како што се услугите за објавување директно од контекстното мени на Finder, погрижете се секој корисник да го најде она што му треба на едно место! Па зошто да чекаме? Симни сега!

Целосни спецификации
Издавач Rainer Brockerhoff
Страница на издавачи http://www.brockerhoff.net/
Датум на издавање 2014-09-06
Датум на додавање 2014-09-06
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Софтвер за следење
Верзија 1.1 (281)
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 30

Comments:

Најпопуларни