AnyMP4 iPad Video Converter for Mac

AnyMP4 iPad Video Converter for Mac 6.2.26

Опис

AnyMP4 iPad Video Converter за Mac е моќен и лесен за користење софтвер кој им овозможува на корисниците да конвертираат кој било формат на видео во видео формати компатибилни со iPad со молскавична брзина и извонреден квалитет на излезот. Овој софтвер е совршен за оние кои сакаат да уживаат во своите омилени видеа на нивните iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 3, iPad 4, New iPad или iPad 2.

Со AnyMP4 Mac iPad Video Converter, корисниците можат лесно да конвертираат кој било формат на видео како FLV, MTS, TS, AVI, WMV, MKV, DivX, ASF и повеќе во MPEG-4/H.264 MP4/MOV/M4V. Софтверот поддржува и HD TS/AVI видеа и Bink видео конверзија. Покрај тоа, овој софтвер може да извлече аудио датотеки од кое било видео и да ги конвертира во MP3/M4A/AIFF/ALAC/AAC/WAV за репродукција на Mac.

Овој професионален софтвер има повеќе функции за уредување кои им овозможуваат на корисниците да ги приспособат излезното видео и аудио според нивните потреби. Корисниците можат да ја менуваат осветленоста/контрастот/заситеноста/нијансата/јачината на видео ефектот, како и да го скратат/отсекуваат/приспособат рамката/да додаваат текст или воден печат/спој на клипови во нова датотека. Дополнително, прилагодливите поставки вклучуваат енкодер/стапка на слики/резолуција/сооднос/размер на видео/брзина на битови/аудио енкодер/брзина на примероци/канали/аудио бит-стапки.

AnyMP4 Mac iPad Video Converter поддржува внесување на повеќе видео формати без ограничување и излегува кој било компатибилен формат на Mac без мака. Интуитивниот интерфејс им олеснува на корисниците од сите нивоа на искуство да ги завршат конверзиите со само неколку кликања. Понатаму, сериската конверзија е поддржана така што корисниците можат да конвертираат повеќе датотеки истовремено.

Како заклучок, овој разновиден софтвер обезбедува одлично решение за секој кој сака да ужива во своите омилени видеа на уред на Apple како што се iPhone, iPad или iPod touch. меѓу другите слични производи во својата категорија.AnyMP4 MaciPad Видео конвертер дефинитивно вреди да се проба!

Целосни спецификации
Издавач AnyMP4 Studio
Страница на издавачи https://www.anymp4.com/
Датум на издавање 2015-03-04
Датум на додавање 2015-03-04
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Софтвер за iTunes и iPod
Верзија 6.2.26
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 86

Comments:

Најпопуларни