AnyMP4 iPod Video Converter for Mac

AnyMP4 iPod Video Converter for Mac 6.2.20

Опис

AnyMP4 iPod Video Converter за Mac е моќен и разноврсен софтвер кој ви овозможува да ги конвертирате скоро сите видео формати во видео формати компатибилни со iPod, вклучувајќи MP4, M4V, MOV, итн. и аудио формати како AAC, ALAC, MP3, WAV и многу повеќе. Овој софтвер е специјално дизајниран за Mac корисници кои сакаат да уживаат во омилените видеа на нивните iPod.

Со AnyMP4 iPod Video Converter за Mac, можете лесно да ги конвертирате вашите видеа во формат што е компатибилен со вашиот iPod. Ги поддржува скоро сите популарни видео формати како што се MTS, M2TS, WMV, MOV, VOB, FLV и многу повеќе. Можете исто така да конвертирате HD видеа во формат што е поддржан од вашиот уред.

Една од клучните карактеристики на овој софтвер е неговата способност да извлекува аудио датотеки од видеата и потоа да ги конвертира во аудио формати компатибилни со iPod, како што се MP3 или M4A. Ова значи дека можете да уживате во омилената музика на вашиот iPod без да мора да ја преземате одделно.

Покрај неговите можности за конверзија, AnyMP4 iPod Video Converter за Mac, исто така, им овозможува на корисниците некои моќни функции за уредување како што се отсекување на видеото за вашата потребна должина или отсекување на видео рамката. Можете исто така да додадете текст или воден жиг на слика на екранот на видеото или да споите повеќе од една видео датотека заедно.

Понатаму, оваа совршена програма поддржува која било верзија на Apple уред како iPad/iPhone/iPod и е компатибилна со најновиот iOS 8. Ова значи дека без разлика кој уред на Apple го имате или на која верзија на iOS работи; AnyMP4 iPod Video Converter за Mac ќе работи беспрекорно со него.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да приспособува различни поставки поврзани со квалитетот на аудио и видеото. Може да ги приспособите поставките како што се резолуција на енкодер за бит Стапка на кадри Сооднос на аспект на аудио енкодер Канали со брзина на битови Брзина на примероци итн., што ви дава целосна контрола врз тоа како ќе изгледаат и звучат вашите конвертирани видеа.

Севкупно, AnyMP4 iPod Video Converter for Mac е одличен избор доколку барате сигурна алатка која ќе ви помогне да конвертирате речиси секаков вид медиумска датотека во формат што работи беспрекорно со вашите уреди на Apple, вклучувајќи iPad/iPhone/iPod што работат на iOS 8 или понови верзии. Со својот кориснички интерфејс моќни алатки за уредување, висококвалитетни излезни резултати поддржуваат повеќе јазици итн., овој софтвер има сè што е потребно за да се осигура дека секој корисник го добива токму она што му треба од своите медиумски датотеки!

Целосни спецификации
Издавач AnyMP4 Studio
Страница на издавачи https://www.anymp4.com/
Датум на издавање 2014-10-16
Датум на додавање 2014-10-16
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Софтвер за iTunes и iPod
Верзија 6.2.20
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 49

Comments:

Најпопуларни