Turbo VPN for Mac

Turbo VPN for Mac 1.0.4

Mac / Innovative Connecting / 137 / Целосни спецификации
Опис

Turbo VPN за Mac е моќен мрежен софтвер кој им овозможува на корисниците безбедна и приватна интернет врска. Со овој прокси VPN клиент, можете да уживате во брз пристап до вашата омилена содржина додека ја заштитувате вашата онлајн приватност од кражба на идентитет и следење.

Без разлика дали користите јавни жаришта за Wi-Fi на аеродроми, хотели или кафулиња, Turbo VPN за Mac гарантира дека вашите онлајн активности остануваат анонимни и безбедни. Со само еден допир на екранот, можете да се поврзете со прокси-сервер VPN и да уживате во непречено и приватно прелистување на веб.

Една од клучните карактеристики на Turbo VPN за Mac е неговата способност да им овозможи на корисниците пристап до нивната омилена забавна содржина дури и ако таа не е достапна во земјата во која патуваат. Ова значи дека можете да гледате филмови, ТВ емисии или да слушате музика без никакви ограничувања.

Turbo VPN за Mac нуди и премиум сервери со високи перформанси кои се оптимизирани за стриминг и преземање BitTorrent. Ова значи дека можете да уживате во брзи брзини на преземање додека истовремено ја заштитувате вашата приватност.

Со Turbo VPN за Mac, не треба да се грижите за бавните брзини на интернет или за баферирање при проследување видеа или преземање датотеки. Софтверот користи напредна технологија за шифрирање за да се осигура дека сите податоци што се пренесуваат помеѓу вашиот уред и серверот се безбедни.

Покрај тоа што им обезбедува на корисниците брза и безбедна интернет конекција, Turbo VPN за Mac нуди и интуитивен кориснички интерфејс што го олеснува користењето дури и ако не сте познавачи на технологијата. Софтверот е дизајниран со едноставност на ум, така што секој може да го користи без никакви проблеми.

Севкупно, Turbo VPN за Mac е одличен избор доколку барате сигурно мрежно софтверско решение кое обезбедува брзи брзини на преземање додека ги одржува вашите онлајн активности приватни и безбедни. Без разлика дали патувате во странство или едноставно сакате душевен мир кога користите јавни жаришта за Wi-Fi, овој софтвер ве покрива!

Целосни спецификации
Издавач Innovative Connecting
Страница на издавачи https://www.inconnecting.com/
Датум на издавање 2020-03-18
Датум на додавање 2020-03-18
Категорија Софтвер за вмрежување
Под категорија Мрежни алатки
Верзија 1.0.4
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra
Цена Free
Преземања неделно 5
Вкупно преземања 137

Comments:

Најпопуларни