Shairwaves for Mac

Shairwaves for Mac 1.0

Опис

Shairwaves за Mac: лесно проследувајте ги вашите аудио уреди

Дали сте уморни од поврзување со вашите аудио уреди? Дали сакате да ги споделите вашите музички и аудио датотеки со други во вашата мрежа? Не гледајте подалеку од Shairwaves за Mac, врвната апликација за мрежно аудио стриминг.

Shairwaves ви овозможува да ги споделувате вашите аудио уреди за Mac и Linux и да ги репродуцирате од други Mac, исто како што OS X споделува печатачи и мрежни дискови. Сите карактеристики на уредот се споделени и се појавуваат на другите ваши Mac компјутери. Со до 8 аудио канали со висока дефиниција по уред, стапки на примероци до 192 kHz, ширини на примероци до 32 бита и поддршка за аудио кодиран 5,1, Shairwaves нуди неспоредлив квалитет на звукот.

Но, тоа не е сè - Shairwaves исто така нуди доцнење за репродукција што може да се подеси од корисникот до 50ms (1/20-та секунда), овозможувајќи беспрекорна репродукција без никакво задоцнување или одложување. Можете дури и да ги менувате имињата на уредите за да ја одразуваат локацијата или функцијата, што го олеснува следењето на сите ваши уреди.

И ако имате повеќе излезни уреди или збирни уреди, не грижете се - Shairwaves ги поддржува сите. Плус, репродукцијата со далечински управувач од далечен компјутер е лесно благодарение на автоматското управување со достапноста на уредот.

Со својот интуитивен интерфејс и моќните карактеристики, Shairwaves е совршено решение за секој што сака лесно да ги пренесува своите аудио уреди. Па зошто да чекаме? Преземете го Shairwaves денес и почнете да ја споделувате вашата музика како никогаш досега!

Целосни спецификации
Издавач Coolatoola.com
Страница на издавачи
Датум на издавање 2014-12-16
Датум на додавање 2014-12-16
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Стриминг аудио софтвер
Верзија 1.0
Барања за ОС Mac OS X 10.5 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 27

Comments:

Најпопуларни