Decipher Backup Repair for Mac

Decipher Backup Repair for Mac 14.0.2

Mac / Decipher Media / 374 / Целосни спецификации
Опис

Дешифрирајте резервна копија за поправка за Mac: врвното решение за софтверот iTunes и iPod

Ако сте корисник на iPhone, iPad или iPod, знаете колку е важно редовно да правите резервна копија на вашиот уред. Резервните копии се неопходни во случај на губење податоци поради оштетување на уредот, кражба или софтверски проблеми. Сепак, понекогаш резервните копии може да станат оштетени и неупотребливи. Тоа е местото каде што доаѓа Decipher Backup Repair.

Decipher Backup Repair е моќна софтверска алатка која автоматски ги наоѓа и поправа грешките во резервните копии на вашиот iPhone/iPad/iPod направени од iTunes. Овој софтвер е компатибилен со сите модели на iPhone со iOS 4 или понова верзија и не бара џеилбрејк (но работи и за џеилбрекирани iPhone-и). Сите поправки се вршат локално и приватно на вашиот компјутер без потреба да се користи софтвер од трета страна за да се врати резервната копија бидејќи резервните копии на Decipher Backup Repair се компатибилни со iTunes.

Со Decipher Backup Repair, можете да бидете сигурни дека вашите резервни датотеки ќе бидат обновени брзо и ефикасно без загуба на податоци. Софтверот темелно ги скенира вашите резервни датотеки и ги идентификува сите грешки или недоследности што може да предизвикаат проблеми за време на реставрацијата.

Една од најдобрите работи за Decipher Backup Repair е неговата леснотија на користење. Не ви е потребно никакво техничко знаење за ракување со овој софтвер; тој е дизајниран со едноставен интерфејс кој ве води низ процесот на поправка чекор-по-чекор.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата компатибилност со повеќе уреди. Можете да го инсталирате на неограничен број компјутери и да прочитате неограничен број резервни копии користејќи само еден клуч за лиценца! Секое купување доаѓа со две бесплатни активирања на уредот за да можете да поправите повеќе уреди одеднаш.

Decipher Backup Repair нуди и одлични услуги за поддршка на клиентите доколку наидете на какви било проблеми додека го користите нивниот производ. Нивниот тим обезбедува брзи одговори преку е-пошта или телефонски повици во рок од 24 часа!

Накратко, ако барате сигурно решение за да ги поправите оштетените бекап на iPhone/iPad/iPod направени од iTunes без губење податоци, тогаш не гледајте подалеку од Decipher Backup Repair! Лесниот за користење интерфејс, заедно со неговата компатибилност со повеќе уреди, го прави задолжителна алатка за секој што ја цени безбедноста на нивните дигитални средства!

Целосни спецификации
Издавач Decipher Media
Страница на издавачи https://deciphertools.com/
Датум на издавање 2021-01-19
Датум на додавање 2021-01-19
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Друг софтвер iTunes & Ipod
Верзија 14.0.2
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 374

Comments:

Најпопуларни