Daydream Doodler Pro for Mac

Daydream Doodler Pro for Mac 3.0.0

Опис

Daydream Doodler Pro за Mac е моќна и интуитивна апликација за цртање која ви овозможува да креирате неверојатна уметност со уникатен стил на цртан филм. Со неговите напредни алатки за цртање, вклучувајќи ги пенкалото Doodle, Gradient Doodle Pen и Puff Pen, можете да ја ослободите вашата креативност и да ги оживеете вашите идеи.

Без разлика дали сте амбициозен уметник или само барате забавен начин да го поминете времето, Daydream Doodler Pro има сè што ви треба за да создадете прекрасни уметнички дела. Апликацијата располага со интерфејс кој е лесен за користење што го прави едноставно да започнете веднаш. Можете да изберете од различни различни четки и бои, да ја прилагодите големината и непроѕирноста на вашите потези, па дури и да додавате специјални ефекти како сенки и нагласувања.

Една од истакнатите карактеристики на Daydream Doodler Pro се неговите уникатни алатки за цртање. Пенкалото Doodle ви овозможува да цртате линии со слободна рака со посебна брановидна текстура што му дава на вашите уметнички дела разиграно чувство. Пенкалото Gradient Doodle ви овозможува да креирате мазни транзиции на боите помеѓу различни нијанси, додека пенкалото Puff додава длабочина и димензионалност создавајќи меки рабови околу вашите потези.

Покрај овие специјализирани алатки, Daydream Doodler Pro вклучува и повеќе традиционални опции за цртање како обично пенкало и гума. Можете да ги користите овие алатки во комбинација со режимите за осветлување и затемнување за да додадете повеќе длабочина и контраст на вашите цртежи.

Друга одлична карактеристика на Daydream Doodler Pro е неговата способност да ја зачува вашата работа во формати со висока резолуција како PNG или JPEG. Ова значи дека можете лесно да ги споделите вашите креации на социјалните мрежи или да ги испечатите за прикажување.

Генерално, ако барате забавна, но моќна апликација за цртање која нуди многу креативни опции, тогаш Daydream Doodler Pro за Mac дефинитивно вреди да се провери. Со својот уникатен сет на алатки за цртање и интуитивен интерфејс, сигурно ќе ги инспирира уметниците од сите нивоа на вештини!

Целосни спецификации
Издавач Norbyte
Страница на издавачи http://www.norbyte.com/
Датум на издавање 2014-12-27
Датум на додавање 2014-12-27
Категорија Игри
Под категорија Детски игри
Верзија 3.0.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10
Барања None
Цена $7.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 9

Comments:

Најпопуларни