QuickSaver for Dropbox for Mac

QuickSaver for Dropbox for Mac 1.0

Опис

QuickSaver за Dropbox за Mac е моќен мрежен софтвер кој ви овозможува да прелистувате, преземате и испраќате датотеки без дури и да го отворите вашиот прелистувач или пронаоѓач. Овој софтвер е дизајниран специјално за корисниците на Dropbox кои сакаат да го насочат својот работен тек и да заштедат време.

Како и самите огромни обожаватели на Dropbox, ја разбираме важноста од брз и лесен пристап до нашите датотеки. Затоа го изградивме QuickSaver за Dropbox - за полесно од кога било досега да управувате со вашите датотеки на оваа популарна платформа за складирање облак.

Со QuickSaver за Dropbox, можете да се најавите со вашата постоечка сметка на Dropbox и да започнете со прелистување на вашите датотеки веднаш. Софтверот е неверојатно интуитивен и лесен за користење, така што не ви треба никаква техничка експертиза за да започнете.

Една од најдобрите работи за QuickSaver за Dropbox е тоа што ја елиминира потребата да се отвора веб-прелистувач или прозорец за пронаоѓање секогаш кога сакате да пристапите до вашите датотеки. Наместо тоа, се што треба да направите е да кликнете на иконата QuickSaver во лентата со мени и да започнете со прелистување.

Ова го прави неверојатно погодно ако работите на повеќе проекти одеднаш или ако само сакате побрз начин за пристап до вашите датотеки. Можете исто така да се префрлите на самостоен режим на работна површина ако претпочитате искуство со цел прозорец (потребно е Pro).

Друга одлична карактеристика на QuickSaver за Dropbox е неговата способност да поставува датотеки директно од апликацијата. За да го направите ова, едноставно префрлете се во режим на прозорец и изберете ја датотеката(ите) што сакате да ги поставите.

Генерално, QuickSaver за Dropbox нуди неверојатна количина на практичност и функционалност кога станува збор за управување со вашата сметка за складирање облак. Без разлика дали сте индивидуален корисник или дел од поголем тим, овој софтвер ќе ви помогне да го насочите вашиот работен тек за да можете да се фокусирате на она што навистина е важно - завршување на работата!

Целосни спецификации
Издавач Zhulq
Страница на издавачи
Датум на издавање 2015-04-13
Датум на додавање 2015-04-13
Категорија Софтвер за вмрежување
Под категорија Софтвер за сервер за датотеки
Верзија 1.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10
Барања None
Цена $1.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 15

Comments:

Најпопуларни