Rekordbox for Mac

Rekordbox for Mac 5.8.5

Опис

Rekordbox за Mac е моќен MP3 и аудио софтвер кој е дизајниран да го поддржува секој аспект од диџејството. Без разлика дали сте професионален диџеј или штотуку почнувате, rekordbox нуди креативно искуство без проблеми што ќе ви помогне да ја подигнете вашата музика на следното ниво.

Со rekordbox, можете лесно да управувате со вашата музичка библиотека и лесно да подготвувате сетови. Софтверот ви овозможува да ги увезувате и анализирате вашите музички фајлови, да креирате плејлисти и да додавате знаци и циклуси. Можете исто така да ги користите напредните функции за анализа на песни на софтверот за да го откриете клучот на секоја песна, како и неговите податоци за BPM (отчукувања во минута) и брановидни форми.

Откако ќе го подготвите вашиот сет во rekordbox, време е да го однесете на сцената. Софтверот нуди беспрекорна интеграција со опремата за диџеи на Pioneer, како што се CDJ и контролери, што ви овозможува да настапувате со сигурност знаејќи дека сè ќе работи беспрекорно заедно.

За време на вашата изведба, rekordbox нуди низа функции што ќе помогнат работите да работат непречено. На пример, функцијата за синхронизација на ритамот на софтверот осигурува дека сите песни се совршено синхронизирани заедно за да нема незгодни транзиции или промени во темпото.

Откако ќе заврши вашата изведба, време е за поставени прегледи. Со моќните алатки за анализа на rekordbox, можете да го прегледате секој аспект од вашиот сет, вклучувајќи ги и техниките за избор на песни и мешање. Ова ви овозможува да ги идентификувате областите каде што може да се направат подобрувања, така што идните перформанси ќе бидат уште подобри од порано.

Генерално, Rekordbox за Mac е суштинска алатка за секој диџеј кој сака да ги подигне своите вештини на следното ниво. Со својот сеопфатен сет на функции и интуитивен интерфејс, овој софтвер му олеснува на секого – од почетници до професионалци – да создаде неверојатни комплети без мака или стрес!

Целосни спецификации
Издавач Pioneer
Страница на издавачи http://pioneerelectronics.com/
Датум на издавање 2020-03-23
Датум на додавање 2020-03-23
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија DJ софтвер
Верзија 5.8.5
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard
Цена Free
Преземања неделно 12
Вкупно преземања 16451

Comments:

Најпопуларни