iMyfone D Back for Mac

iMyfone D Back for Mac 7.5.0.7

Mac / iMyfone Technology / 552 / Целосни спецификации
Опис

iMyfone D-Back за Mac: врвното решение за обновување податоци на iPhone

Дали некогаш сте изгубиле важни податоци од вашиот iPhone поради случајно бришење, напад на вирус, заборавена лозинка, неуспешен џеилбрејк или надградба на iOS? Ако одговорот е да, тогаш знаете колку фрустрирачки може да биде губењето вредни информации како што се контакти, фотографии, видеа и пораки. За среќа, постои решение кое може да ви помогне брзо и лесно да ги вратите изгубените податоци – iMyfone D-Back за Mac.

iMyfone D-Back е напреден софтвер за обновување податоци на iPhone кој може да ви помогне да ги вратите изгубените или избришаните податоци од вашиот iOS уред во различни тешки ситуации. Без разлика дали случајно сте избришале важни датотеки или вашиот уред е заразен од вирус што предизвикува губење на податоци; iMyFone D-Back ќе ве спаси од сите тие стапици.

Со својот интуитивен и едноставен интерфејс, iMyfone D-Back е многу лесен за користење дури и ако немате познавање на технологијата. Едноставно приклучете го телефонот на компјутерот што работи на софтверот и почекајте додека апликацијата го скенира. Потоа прегледајте ги резултатите на ненатрупан и добро организиран интерфејс без потреба од претпоставки.

Еве некои од карактеристиките што го издвојуваат iMyfone D-Back:

1. Четири режими за обновување: режимот за паметно обновување помага брзо да се пронајдат датотеките што недостасуваат со скенирање само на неопходните делови од уредот; Recover from iCloud backup mode им овозможува на корисниците да извлекуваат датотеки директно од нивната iCloud сметка без да го обноват целиот уред; Recover from iTunes backup mode им овозможува на корисниците да обноват одредени датотеки без да треба да го обноват целиот уред; Директно закрепнување од режимот на уреди со iOS им овозможува на корисниците директно да ги скенираат нивните уреди за датотеки што недостасуваат.

2. Поддржани повеќе типови податоци: Со поддршка за повеќе од 19 типови на формати на датотеки, вклучувајќи пораки WhatsApp/Viber/Kik/Wechat, белешки, белешки, историја на повици, контакти фотографии видеа, белешки за историјата на Safari итн., овој софтвер гарантира дека сите видови изгубени податоци се обнови со голема веројатност.

3. Поправете го вашиот iOS систем дома: покрај враќањето на изгубените податоци на iPhone/iPad/iPod Touchs кои работат на која било верзија на iOS (вклучувајќи ја и најновата), овој софтвер ги поправа и вообичаените системски проблеми како што е iPhone заглавен на Apple Logo Stuck in Recovery Mode Black Екран итн., заштедувајќи време и пари во споредба со носењето во продавница за поправка.

4. Обидете се пред да купите: прегледајте ги пронајдените податоци пред да ги вратите, значително ги зголемува стапките на точност за корисниците да не губат време за враќање на ирелевантните информации што не им се потребни.

5. Поддржани повеќе уреди: ги поддржува речиси сите iOS уреди, вклучувајќи ги и iPhone/iPad/iPod Touchs што го прави идеален за семејства кои поседуваат повеќе производи на Apple.

Во заклучок:

Ако барате лесна за употреба, но моќна алатка која може да помогне во враќањето на изгубените или избришаните информации на iPhone/iPad/iPod Touchs кои работат на која било верзија на iOS (вклучувајќи ја и најновата), не гледајте подалеку од iMyfone D-Back! Со своите четири режими за обновување кои поддржуваат повеќе од 19 формати на датотеки, како и поправање на вообичаени системски проблеми како што е iPhone заглавен на логото на Apple заглавен во црн екран итн., овој софтвер нуди сè што е потребно кога се справувате со сценарија за неочекувани загуби кои вклучуваат лична дигитална содржина складирана во овие популарни мобилни уреди денес!

Целосни спецификации
Издавач iMyfone Technology
Страница на издавачи https://www.imyfone.com/
Датум на издавање 2020-04-03
Датум на додавање 2020-04-03
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Алатки за iTunes
Верзија 7.5.0.7
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 552

Comments:

Најпопуларни