iMyfone Umate for Mac for Mac

iMyfone Umate for Mac for Mac 3.2

Mac / iMyfone Technology / 284 / Целосни спецификации
Опис

iMyfone Umate за Mac е моќен заштеда на простор на iPhone што може да ви помогне да ослободите простор за складирање на вашиот уред. Ако не можете да го надградите најновиот iOS поради ограничен простор или ако вашиот iPhone работи побавно и побавно, овој софтвер може да ве спаси од овие тешки ситуации.

Со iMyfone Umate за Mac, добивате 5 моќни функции кои можат да ви помогнат да го вратите вреден простор за складирање на вашиот iPhone. Софтверот користи единствена техника за чистење на 30+ непотребни датотеки, привремени датотеки и големи датотеки. Само со оваа функција, можете да заштедите многу простор за складирање и да го освежите вашиот iPhone.

Една од клучните карактеристики на iMyfone Umate за Mac е неговата способност за компресија на фотографии без загуби. Оваа функција ви овозможува да повратите до 75% простор за фотографии без да го загрозите квалитетот на вашите фотографии. Пред да ги компресирате или избришете сите фотографии, тие ќе бидат резервни копии на вашиот компјутер за да нема грижи за губење на важни спомени.

Покрај тоа што ослободува простор со чистење на непотребни датотеки и компресирање на фотографиите, iMyfone Umate за Mac ви овозможува и да управувате и да ги деинсталирате непотребните апликации на вашиот уред. Софтверот ќе ги избере апликациите што не се користат често за бришење за да не случајно избришете нешто важно.

Друга одлична карактеристика на iMyfone Umate за Mac е неговата способност да скенира големи видео или други големи датотеки што можеби заземаат вреден простор за складирање на вашиот уред. Откако ќе се идентификуваат, овие датотеки може лесно да се избришат со помош на интуитивниот интерфејс на софтверот.

iMyfone Umate за Mac поддржува широк спектар на уреди на Apple, вклучувајќи: iPhone 6s/6s plus/6/6 plus/5/5s/5c/4s/4, iPad Pro/Mini3/Mini2/Mini/4/2/Air 2/ Воздух со Retina дисплеј, iPod touch 5-та и 4-та генерација.

Севкупно, ако барате лесно за користење решение кое може да ви помогне да ослободите вреден простор за складирање на вашите уреди на Apple, додека го одржувате интегритетот на податоците и стандардите за квалитет - не гледајте подалеку од iMyfone Umate за Mac!

Целосни спецификации
Издавач iMyfone Technology
Страница на издавачи https://www.imyfone.com/
Датум на издавање 2016-12-13
Датум на додавање 2016-12-12
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Алатки за iTunes
Верзија 3.2
Барања за ОС Mac OS X 10.11, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Macintosh, macOSX (deprecated)
Барања iOS 7.0 and later; iTunes
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 284

Comments:

Најпопуларни