TreeView for Mac

TreeView for Mac 8.0.2

Mac / Einhugur Software / 5919 / Целосни спецификации
Опис

TreeView за Mac е моќна алатка за развивачи која ви овозможува лесно да креирате и управувате со хиерархиски структури на податоци. Со својот мајчин изглед и чувство, овој софтвер работи беспрекорно на MacOS X PPC, MacOS X x86, Windows системи и Linux системи. Без разлика дали сте искусен развивач или штотуку почнувате, TreeView за Mac е совршено решение за организирање на вашите податоци.

Една од клучните карактеристики на TreeView за Mac е неговата поддршка и за единечна селекција и за неконтинуирано повеќекратно селектирање. Ова значи дека можете лесно да изберете еден или повеќе јазли во структурата на дрвото без да се грижите за случајно избирање на други јазли помеѓу. Оваа функција ја олеснува работата со сложени структури на податоци и гарантира дека вашите избори се секогаш точни.

Друга одлична карактеристика на TreeView за Mac е неговата поддршка за слики, текст и полиња за избор во секој јазол. Ова ви овозможува да додадете визуелни знаци на структурата на дрвото за да можат корисниците брзо да ги идентификуваат важните информации на прв поглед. На пример, можете да користите слики за да претставуваат различни категории на податоци или полиња за избор за да означите кои ставки се завршени.

Покрај овие основни карактеристики, TreeView за Mac вклучува и голем број опции за прилагодување кои ви дозволуваат да го приспособите софтверот на вашите специфични потреби. На пример, можете да изберете од различни стилови и бои на јазли, така што структурата на дрвото ќе одговара на изгледот и чувството на вашата апликација.

Генерално, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка за управување со хиерархиски структури на податоци на MacOS X PPC, MacOS X x86, Windows системи или Linux системи, тогаш не гледајте подалеку од TreeView за Mac! Со својот интуитивен интерфејс и робустен сет на функции, сигурно ќе стане суштински дел од комплетот алатки на секој програмер!

Целосни спецификации
Издавач Einhugur Software
Страница на издавачи http://www.einhugur.com/index.html
Датум на издавање 2020-03-31
Датум на додавање 2020-03-31
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Компоненти и библиотеки
Верзија 8.0.2
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion
Цена Free to try
Преземања неделно 9
Вкупно преземања 5919

Comments:

Најпопуларни