MacUncle PST Converter for Mac

MacUncle PST Converter for Mac 1.0

Mac / MacUncle Software / 3 / Целосни спецификации
Опис

MacUncle PST Converter за Mac е моќна софтверска алатка која им овозможува на корисниците да конвертираат PST-датотеки во различни формати на датотеки, вклучувајќи EML, EMLX, MSG, MBOX, HTML, MHT, ICS и vCard. Овој софтвер е дизајниран специјално за корисници на Mac OS кои треба да направат резервна копија на нивните е-пошта на Outlook во различни екстензии на датотеки без да ги менуваат податоците на датотеката за е-пошта.

Со MacUncle PST Converter за Mac, корисниците можат лесно да ги извезуваат своите е-пошта на Outlook во наведениот формат на датотека во само неколку едноставни чекори. Софтверот обезбедува многу функции за пренос на PST-датотеки бидејќи една функција е двојна опција за додавање PST-датотеки од Outlook во окното на софтверот. Корисниците можат да изберат помеѓу две опции: Додај датотека(и) или опции Додај папка(и) за да прикачуваат единечни или повеќе PST-датотеки. Користејќи Додај папка(и), тие можат да поставуваат папки што содржат повеќе PST-датотеки.

Една од најкорисните карактеристики на овој софтвер е неговата опција за именување датотека која им овозможува на корисниците да ја именуваат добиената датотека на специфичен начин. Достапните опции се Тема + Датум (дд-мм-ггг), Од + Тема + Датум (гггг-мм-дд), Од + Тема + Датум (дд-мм-ггг), датум (дд-мм-гггг) + Од + Тема, Датум (гггг-мм-дд ч:мм:сс) + Од + тема, датум (ггг-мм-дд-хмм), од + датум (ггг-мм-дд-хмм), Автоматско зголемување и повеќе . Оваа функција им помага на корисниците поефикасно да управуваат со нивните датотеки.

MacUncle PST Converter за Mac обезбедува две опции: Демо и Про верзии. Демо изданието ќе им овозможи на корисниците да конвертираат 25 е-пошта одеднаш додека можат да конвертираат неограничени PST-датотеки со купување на клучот за лиценца за да ја надградат апликацијата во Pro верзија.

Генерално, овој софтвер е одличен избор за секој кој има потреба од алатка која е лесна за употреба која може брзо и ефикасно да ги конвертира нивните е-пошта на Outlook во различни формати на датотеки без никакво губење или измена на податоци. Без разлика дали барате начин да направите резервна копија на вашите важни е-пошта или едноставно сакате поголема флексибилност кога станува збор за управување со вашите податоци за е-пошта на вашиот компјутерски систем Mac - оваа алатка ве опфати!

Целосни спецификации
Издавач MacUncle Software
Страница на издавачи https://www.macuncle.com/
Датум на издавање 2020-08-10
Датум на додавање 2020-03-31
Категорија Комуникации
Под категорија Комунални услуги за е-пошта
Верзија 1.0
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 3

Comments:

Најпопуларни