Virtual TimeClock Basic for Mac

Virtual TimeClock Basic for Mac 19.2.2.3.200

Mac / Redcort Software / 3224 / Целосни спецификации
Опис

Virtual TimeClock Basic за Mac: Најдобро решение за следење време за мали бизниси

Дали сте уморни од рачно следење на времето и присуството на вашите вработени? Дали сакате да ја елиминирате маката околу управувањето со платите? Ако е така, Virtual TimeClock Basic Edition е совршено решение за вашиот бизнис. Овој моќен софтвер за временски часовник обезбедува прецизно и непристрасно снимање на секој вработен кој влегува и излегува, што го прави рентабилна и сигурна замена за механичките часовници за удирање вработени и системите за временски листи базирани на хартија.

Virtual TimeClock Basic Edition е дизајниран специјално за мали бизниси со неколку вработени. Лесен е за употреба, сигурен и достапен. Со овој софтвер, можете лесно да ги следите работните часови на вашите вработени, прекувремените часови, времето на годишен одмор, боледувањето и многу повеќе. Можете исто така да генерирате детални извештаи кои обезбедуваат вредни сознанија за вашите деловни операции.

Клучни карактеристики:

- Прецизно снимање: Основното издание на виртуелниот часовник на часовникот го снима секој вработен во и надвор со прецизна точност.

- Лесен за користење: софтверот е лесен за користење со интуитивен интерфејс што го олеснува поставувањето и користењето.

- Приспособливи поставки: можете да ги приспособите поставките според вашите деловни потреби, како што се поставување различни стапки на плати или правила за прекувремена работа.

- Безбедно складирање на податоци: сите податоци се чуваат безбедно на вашиот компјутер или сервер со што се обезбедува заштита на приватноста.

- Детални извештаи: Создавајте детални извештаи за евиденцијата за присуство на вработените, вклучително и работни часови по ден/недела/месец/година.

Придобивки:

1. Елиминирајте ги проблемите со платите

Со Virtual TimeClock Basic Edition управувањето со платен список никогаш не било полесно! Кажете им збогум на рачните пресметки или временските листови базирани на хартија кои се склони кон грешки. Овој софтвер го автоматизира целиот процес од следење на работните часови на вработените преку генерирање точни извештаи за плати.

2. Заштедете пари

Со користење на основното издание на Virtual TimeClock наместо традиционалните механички часовници или системи базирани на хартија, ќе заштедите пари на залихи како касети со мастило или панделки што се користат за печатење временски листови, како и ќе ги намалите административните трошоци поврзани со рачно внесување податоци.

3. Зголемете ја продуктивноста

Со прецизно снимање на секој вработен во/надвор, нема потреба од рачна проверка што значи помалку време потрошено за исправување на грешките што резултира со зголемени нивоа на продуктивност во сите одделенија во вашата организација!

4. Подобрете ја усогласеноста

Virtual TimeClock Basic Edition помага да се обезбеди усогласеност со законите за работни односи со обезбедување точна евиденција за целата работа извршена од секој поединечен работник, која може да се користи за време на ревизиите доколку е потребно.

5. Подобрете го задоволството на вработените

Вработените го ценат тоа што имаат автоматизиран систем кој прецизно ги следи нивните работни часови без никакви несовпаѓања што ги тера да се чувствуваат ценети во нивната работна средина.

Заклучок:

In conclusion,VirtualTime ClockBasicEditionis a must-have toolfor small businesses lookingto streamline theirpayrollprocessesand improveemployee productivity.With its user-friendlyinterfaceand customizablesettings,youcan easilytrackyour employees'hoursworked,overtimehours,vacationtime,sickleave,andmore.Theaccuraterecordingofeveryemployee'spunchin/outensurescompliancewithlaborlawswhileenhancingemployeesatisfaction.VirtualTime ClockBasicEditionis anaffordable,time - заштеда, и сигурно решение кое ќе ви помогне да ги зголемите вашите деловни операции!

Преглед

Virtual TimeClock Basic е намалена, евтина верзија на Virtual TimeClock Pro, совршена за мали бизниси (со максимум три вработени за Basic) кои треба да следат часови и да генерираат извештаи за временски картички.

Оваа апликација ви помага да поставите компјутер со централен часовник (Mac или Windows) за сите вработени да го користат. Работниците можат да влегуваат и излегуваат, да прават паузи, да евидентираат време за одмор и боледување и да го ажурираат својот статус со претходно поставени или приспособливи пораки. Вработените добиваат своја лозинка, а менаџментот може да ги испита моментните времиња и збирки, како и историски податоци. Virtual TimeClock Basic исто така ви овозможува брзо да печатите извештаи за временски картички.

Со оглед на прилично ограничениот сет на функции на оваа апликација, дури и помалите бизниси треба да го проверат и Virtual TimeClock Pro, кој нуди многу повеќе опции за следење на времето, генерирање платен список, управување со повеќе групи вработени, увоз и извоз на податоци и многу повеќе. Virtual TimeClock Network може да направи уште повеќе, вклучително и поддршка за повеќе станици со временски часовник.

Целосни спецификации
Издавач Redcort Software
Страница на издавачи http://www.redcort.com
Датум на издавање 2020-04-02
Датум на додавање 2020-04-02
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Деловни апликации
Верзија 19.2.2.3.200
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite
Цена $99.00
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 3224

Comments:

Најпопуларни