Messenger for Mac

Messenger for Mac 69.4.121

Опис

Messenger за Mac: The Ultimate Desktop Communication Tool

Во денешниот свет со брзо темпо, да останете поврзани со пријателите, семејството и колегите е поважно од кога било. Со Messenger за Mac, можете лесно да останете во контакт со вашите најблиски и деловни соработници од удобноста на вашиот десктоп.

Без разлика дали сакате да разговарате преку текст или видео повик, Messenger за Mac ве покрива. Овој интернет софтвер е дизајниран специјално за десктоп употреба и нуди низа функции кои ја прават комуникацијата лесна и удобна.

Направено за работна површина, создадено за вас

Messenger за Mac е оптимизиран да работи беспрекорно на големи екрани. Со својот кориснички интерфејс и интуитивен дизајн, овој софтвер го олеснува пишувањето уште побрзо додека се извршуваат повеќе задачи за време на видео разговорите за да не пропуштите ниту момент.

Останете поврзани со известувањата за работната површина

Со функцијата за известувања за работната површина на Messenger за Mac, никогаш повеќе нема да пропуштите важна порака. Без разлика дали станува збор за нова порака од пријател или ажурирање од вашиот деловен партнер, овој софтвер ќе ве информира во секое време.

Поминете квалитетно време со висок квалитет

Организирајте состаноци еден-на-еден или спојте ја целата група со бесплатни функции за гласовни и видео разговори со висок квалитет. Со кристално чист звук и остар квалитет на видео, Messenger за Mac гарантира дека секој разговор се чувствува како средба во лице.

Кажете „Здраво“ при слаба осветленост со темниот режим

Ако сте некој кој сака да остане буден до доцна во разговор со пријателите или колегите на интернет, но не сака да ги вознемирува другите околу нив со вклучување на силни светла - тогаш темниот режим е совршен! Намалете го отсјајот од екранот во ситуации со слаба осветленост за да можете да останете поврзани без разлика кога и каде сте.

Направете изјава со емотикони

Понекогаш зборовите не се доволни - затоа Messenger за Mac им дозволува на корисниците да се изразат преку емотикони! Без разлика дали се работи за насмеано лице или емотикони со очи со срце - има многу достапни опции кои ќе ви помогнат да ја раскажете вашата приказна подобро од зборовите!

Сподели со пријатели

Испраќајте фотографии и видеа за да ги информирате вашите блиски пријатели за тоа што се случува во вашиот живот. Примајте и датотеки - со што продуктивноста е уште полесна!

Политика за приватност: https://www.facebook.com/about/privacy | Дознајте повеќе на: https://messenger.com

Заклучок:

Севкупно, ако останувате поврзани преку текстуални пораки или видео повици е од суштинско значење - тогаш не гледајте подалеку од Messenger For MAC! Овој интернет софтвер нуди се што е потребно кога комуницирате онлајн; без разлика дали е домаќин на состаноци еден на еден или здружување на групи преку висококвалитетни функции за гласовно и видео разговор – сето тоа додека е оптимизирано специјално за употреба на десктоп! Па зошто да чекаме? Преземете сега и започнете да се поврзувате денес!

Целосни спецификации
Издавач Facebook
Страница на издавачи http://facebook.com
Датум на издавање 2020-09-21
Датум на додавање 2020-09-21
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Софтвер за социјално вмрежување
Верзија 69.4.121
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard OS X Leopard OS X Tiger OS X Panther OS X Jaguar OS X Puma OS X Cheetah
Цена Free
Преземања неделно 48
Вкупно преземања 14062

Comments:

Најпопуларни