Annotation Edit for Mac

Annotation Edit for Mac 1.9.99.39

Опис

Ако барате моќна и ефикасна алатка која ќе ви помогне да атрибуирате и да преведувате видео или аудио, тогаш Annotation Edit за Mac е совршено решение. Развиен од ZeitAnker, овој софтвер нуди софистициран интерфејс кој ви овозможува да работите брзо и ефикасно, благодарение на неговите уникатни техники кои тешко се наоѓаат на друго место.

Со Уредување прибелешки, можете лесно да креирате преводи за вашите видеа или аудио датотеки со само неколку кликања. Софтверот е дизајниран имајќи ја на ум леснотијата на користење, па дури и ако не сте експерт за уредување видео или титлување, ќе можете да започнете веднаш.

Една од клучните карактеристики на Уредувањето на прибелешки е неговата способност да ракува со повеќе јазици. Без разлика дали ви требаат преводи на англиски, шпански, француски или кој било друг јазик, овој софтвер ве опфати. Можете лесно да се префрлате помеѓу јазиците и да ги приспособите вашите преводи според вашите потреби.

Друга одлична карактеристика на Уредувањето на прибелешки е неговата поддршка за различни формати на датотеки. Без разлика дали се работи за MP3 или други аудио датотеки, овој софтвер може лесно да се справи со сите нив. Можете исто така да увезувате видеа од различни извори како YouTube или Vimeo и веднаш да почнете да додавате преводи.

Интерфејсот на Уредување прибелешки е чист и интуитивен што им олеснува на корисниците кои се нови во алатките за титлување. Приказот на временската линија им овозможува на корисниците јасно да ги видат нивните медиумски датотеки додека работат на нив, што им помага да го следат нивниот напредок.

Уредувањето на прибелешки доаѓа и со напредни функции како автоматско препознавање говор (ASR) што заштедува време при транскрипција на аудио содржина во текстуален формат. Оваа функција користи алгоритми за машинско учење кои ги анализираат изговорените зборови во аудиодатотеката и автоматски ги претвораат во текст.

Покрај ASR технологијата, Annotation Edit вклучува и напредни алатки за визуелизација на брановидни форми кои им овозможуваат на корисниците визуелно да ги гледаат звучните бранови додека ги уредуваат нивните медиумски датотеки. Ова им помага на корисниците да идентификуваат одредени делови од аудиото каде што сакаат да се додадат преводи попрецизно од кога било досега.

Друга одлична карактеристика што ја нуди Annotation Edit е неговата поддршка за колаборативни работни средини каде што повеќе луѓе можат да работат на проект истовремено од различни локации низ светот користејќи решенија за складирање базирани на облак, како што се Dropbox или Google Drive.

Генерално, уредувањето на прибелешки на ZeitAnker обезбедува одлично решение за секој кој бара ефикасен начин за додавање натписи/титлови/аудио описи/прибелешки итн., без претходно искуство со алатки за уредување видео!

Целосни спецификации
Издавач zeitAnker
Страница на издавачи http://www.zeitanker.com
Датум на издавање 2020-09-16
Датум на додавање 2020-09-16
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Аудио софтвер за производство и снимање
Верзија 1.9.99.39
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion Final Cut Pro X
Цена Free to try
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 3808

Comments:

Најпопуларни