RecordPad Pro Edition for Mac

RecordPad Pro Edition for Mac 9.00

Опис

RecordPad Pro Edition за Mac е моќен и разновиден софтвер за аудио снимање што ви овозможува лесно да снимате и снимате кој било звук на вашиот Mac. Без разлика дали треба да снимате гласови за дигитални презентации, да креирате аудиокнига или едноставно да снимате порака, RecordPad Pro Edition ве покрива.

Со својот интуитивен интерфејс и лесен дизајн, RecordPad Pro Edition му олеснува на секој да започне да снима аудио белешки, пораки, објави и друго. Можете да изберете од различни формати, вклучувајќи WAV, MP3, AIFF, AAC и повеќе. Плус со можноста за наоѓање и репродукција на снимки по формат, времетраење на датум или големина - управувањето со вашите снимки никогаш не било полесно.

Една од истакнатите карактеристики на RecordPad Pro Edition е неговата способност однапред да закажува снимки. Ова значи дека можете да го поставите софтверот автоматски да започнува со снимање во одредено време или датум - совршено за снимање важни состаноци или настани без да морате сами да го стартувате снимањето.

Друга одлична карактеристика на RecordPad Pro Edition е неговата способност да додава маркери за време на снимањето. Ова ви овозможува лесно да означите важни точки во вашата аудио датотека за да можете брзо да скокате напред-назад меѓу нив кога ќе уредувате подоцна.

Покрај овие карактеристики - RecordPad Pro Edition вклучува и напредни опции како што е автоматска контрола на засилување (AGC) што помага да се обезбедат конзистентни нивоа на јачина на звук низ вашите снимки; намалување на шумот што помага да се елиминира несаканиот шум во позадина; како и поддршка за повеќе канали што ви овозможува да снимате од повеќе извори истовремено.

Севкупно - ако барате лесен за употреба, но моќен софтвер за аудио снимање кој е преполн со функции, тогаш не гледајте подалеку од RecordPad Pro Edition за Mac!

Целосни спецификации
Издавач NCH Software
Страница на издавачи https://www.nchsoftware.com
Датум на издавање 2020-04-01
Датум на додавање 2020-04-06
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Аудио софтвер за производство и снимање
Верзија 9.00
Барања за ОС Mac
Барања
Цена $29.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 13

Comments:

Најпопуларни