Jitsi Desktop for Mac

Jitsi Desktop for Mac 2.10.5550

Опис

Jitsi Desktop за Mac е моќен и разновиден софтвер за видео конференции кој ви овозможува лесно да креирате и распоредите безбедни решенија за видеоконференции. Тоа е дел од проектот Jitsi со отворен код, кој беше развиен од заедница на програмери во текот на една деценија.

Во неговото јадро, Jitsi Desktop за Mac вклучува две главни компоненти: Jitsi Videobridge и Jitsi Meet. Овие компоненти ви овозможуваат лесно да одржувате конференции на интернет, додека другите проекти во заедницата овозможуваат други функции како аудио, dial-in, снимање и истовремено емитување.

Една од клучните придобивки од користењето на Jitsi Desktop за Mac е неговиот фокус на приватноста. Ова го прави идеално решение за секој кој има загриженост за нивната онлајн безбедност или сака да ги задржи своите разговори приватни. Новинарите се една група која често користи Jitsi Meet како алтернатива на Skype или други алатки за видео конференции.

Jitsi Desktop за Mac нуди низа функции што го олеснуваат користењето и прилагодувањето според вашите потреби. На пример:

- Висококвалитетно аудио и видео: со поддршка за HD видео резолуција до 1080p и кристално чист аудио квалитет, можете да бидете сигурни дека вашите разговори ќе бидат јасни и лесно разбирливи.

- Споделување екран: споделете го вашиот екран со други за време на конференциски повик за да можат да видат на што работите во реално време.

- Функционалност за разговор: користете текстуален разговор за време на повиците ако треба да споделувате врски или информации без да го прекинувате разговорот.

- Приспособлив интерфејс: изберете од различни теми или креирајте своја сопствена тема за вашиот интерфејс да изгледа точно како што сакате.

- Компатибилност со повеќе платформи: користете Jitsi Desktop на уреди со Windows, Linux или macOS.

Покрај овие карактеристики, има многу други придобивки поврзани со користењето на Jitsi Desktop за Mac. На пример:

- Софтвер со отворен код: Како проект со отворен код, секој може да придонесе за подобрувања на кодот или нови функции.

- Развој управуван од заедницата: Развојниот процес го водат членовите на заедницата кои се страстни за подобрување на квалитетот на видео конференциите на интернет.

- Скалабилна архитектура: Софтверот е дизајниран од почеток имајќи ја предвид приспособливоста за да може да се справи со голем број корисници без никакви проблеми.

Генерално, ако барате сигурен и безбеден начин за одржување на онлајн состаноци или конференции, тогаш не гледајте подалеку од Jisti Desktop за Mac. Со својот моќен сет на функции и фокусирање на заштитата на приватноста, овој софтвер е сигурен дека не само што ги исполнува, туку и ги надминува сите очекувања!

Целосни спецификации
Издавач 8x8
Страница на издавачи http://www.8x8.com/
Датум на издавање 2020-04-09
Датум на додавање 2020-04-09
Категорија Комуникации
Под категорија Веб телефони и софтвер за VoIP
Верзија 2.10.5550
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 32

Comments:

Најпопуларни